Следвайте ни

Таралеж в гащите! Човек на Халваджиян му прецаква "Капките" СНИМКА

viber icon

Маги Халваджиян си докара беля до главата с Азис, който е част от журито в "Капките" и този сезон. Певецът призовава за край на „настройването един срещу друг". Човек ще помисли, че коментира някакви геополитически, социални, криминални явления, пък той... говори за тв риалити.

Ето какво казва чалгаджията: „Пожелавам си само едно. Хората да престанат да ни настройват един срещу друг в най-прекрасното телевизионно шоу „Като две капки вода". Искам да спрете да ми пишете „Убий ги", „Ти заслужаваш първото място", „Покажи им кой е най-големият“, „Тоя не заслужава да е там", или „Разбий конкуренцията". Хора, ние не сме на война! Какво ви става. Това е шоу за забавление и смях! Ние сме едно цяло в този формат. Не можете да ни разлайвате като кучета един срещу друг! Няма да ви се получи! Всички участници сме колеги и приятели. Нямате право да всявате омраза! Ние няма да се подадем!".

Мелодраматичната изповед на Азис среща голяма подкрепа от женската част на феновете. Всичко това е много хубаво, но какво ли мислят продуцентите за тази мантра и съзнателното лишаване от стремежа към първото място? Защо накрая на предаването се излъчва един-единствен победител? Защо хората гласуват именно за своя един-единствен фаворит в тв риалити предаванията, пише „България Днес“.

Можеше Азис по-рано да каже, че участниците са „едно цяло" и де факто няма смисъл от гласуване. Хората щяха да спестят доста пари от есемеси...

Глория и Десислава също подкрепят Азис: „По принцип всички хора се изненадват, когато видят певци или артисти в добри отношения... „Ама как така?!" - „Ей така!" Не сме тръгнали на война и да правим сеир, интелигентните хора се ценят и подкрепят, нарича се лоялна и градивна конкуренция! Всеки с талант и адаптивност върви на по своя път! Признак на ниска култура и възпитание е да коментираш колега, това означава само едно - страх, слабост и лошо възпитание! Успex на всички в шоуто! Браво, Васко!", казва Глория.

„Има още много на какво да се учи българската публика", менторски заключава Азис по адрес на същата публика, която преди 20 години го превърна в звезда.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

:( :( :(

:( :( :(

01.03.2021 | 19:14



Отговори
0 0
:( :( :(

:( :( :(

01.03.2021 | 19:14



Отговори
1 0
:( :( :(

:( :( :(

01.03.2021 | 19:14



Отговори
1 3
Ибаг до габИ

Ибаг до габИ

01.03.2021 | 18:28

Какво се нервиш? Двамата си приличат по произход като две КАПКИ азиатски чай.

Отговори
6 0
Калоян

Калоян

01.03.2021 | 17:07

Стига вече с Азис,Фики,Софка и още чалга измет. Това "капките" ако е шоу, аз съм трамвай.

Отговори
12 4
Цветелина

Цветелина

01.03.2021 | 17:07

Как можете да пишете такива глупости?!?!?!

Отговори
6 2
Габи

Габи

01.03.2021 | 16:58

Маги се излага все повече с включването на хора като Азис в своите проекти.

Отговори
12 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?