71

Тая ли баш ще смени Нана?! Бесни зрители нападнаха новата водеща на Съдебен спор

Новата водеща Ромина е бивша миска и панелистка на Гала

С много сълзи Нана Гладуиш се прости с предаването "Съдебен спор". След повече от 10 години на екран, любимата водеща призна, че е дошло време да поеме по нов път и с мъка в очите завърши последното си предаване в ефира на NOVA. С огромен букет цветя и също разчувстван, в студиото влезе, за да я прегърне и изпрати Жоро Игнатов.

А Нана се опита да успокои зрителите като ги увери, че новата водеща е прекрасна. "Лично я познавам, разкошна е", каза Гладуиш.

Зрителите обаче останаха в шок като научиха, че Ромина Тасевска ще поеме "Съдебен спор".

Кадър: Нова ТВ

Изненадата определено не се хареса на стотици потребители, които изригнаха с меко казано "неласкави" слова. "Тая овца ли баш ще смени Нана?! Няма и да го погледнем. Някаква редова лигла, която ще се лензи пред камерите...

Да бяхте взели наистина умна, готина и оперена жена, жена с характер и чар, мъжко момиче - като Нана, а не някаква безлична кукувица", беснеят зрители в мрежата.

Със сигурност на Ромина няма да ѝ е лесно, поне в началото, но надеждата е, че с времето хората ще свикнат с нея, предаде fakti.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
E ли

E ли

02.12.2023 | 17:40

Съдебен спор трябва изобщо да бъде свалено от екран. Един интелигентен участник няма, само цигани, незначителни проблеми, простотии, дори малобройната ниско платена публика сигурно е на същото ниво на интелект като участниците. Язък за съдия Сотиров и служебните защитници.

Отговори
1 1
Пепи Еврото

Пепи Еврото

29.11.2023 | 14:11

А бе няма хора това е истината. Няма читави журналисти вече или на читавите им омръзна от мизерните заплатки и бягат в други сфери. Та останаха само такива, които искат да се показват по телевизията. Относно дали Ромина ще се справи - щом бтв държат Наталия Трифонова, то Ромина ще се справи по-добре от онова изрусено недораумение

Отговори
5 0
Тв критик

Тв критик

28.11.2023 | 13:44

Мале за кво се тръшка зрителите , това се опитах един път да го гледам. Около 10 минути и до там. През почивен ден ще гледам , разни драми и караници . Такива предавания са за късно вечер и през седмицата не в неделя да гледаш съдебни спорове с ПОРОВЕ .

Отговори
8 1
Светла

Светла

28.11.2023 | 12:55

"Нова" прецака И това предаване! Телевизията/ и другите две/ са с рейтинг НУЛА! Спирайте ги изцяро!

Отговори
6 1

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?