46

Таня потрива ръце: Гаджето на Сашо Кадиев се хвана на въдицата ВИДЕО

"Когато ви обичат, се грижат за вас", изглежда, е мотото на Александър Кадиев във всяка връзка. Докато беше с Таня - майката на детето си, Сашо натъртваше колко му е важно жената да върти домакинството, а ето че сега настоящата му любима предлага нови услуги. Кадиев показа как Ивелина Чоева му прави домашно СПА

"Два дни ме моли да се погрижи за мен", пише синът на Катето Евро, докато накрая най-после разрешил на любимата да го масажира и да изчисти кожата на лицето му. "И така, едни 30 минути голям кеф!", признава накрая Сашо.

Завистта е голяма в коментарите, тъй като не всеки мъж може да се похвали с такова внимание от половинката. Някои дори със закачка отбелязват, че Кадиев е спестил едни 200 лева - колкото върви едно по посещение в по-луксозен СПА център.

Според слуховете до голяма степен раздялата с Таня Тончева била предизвикана именно от проблеми с битовизмите. Че сметките не са платени, не е изчистено или няма прясно приготвена домашна храна за Кадиев било истински катаклизъм. Той излизал извън кожата си и заформял страшни скандали на партньорката си, шушукат злите езици.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Роко

Роко

07.07.2022 | 14:21

Всичко е театър...всичко е измислено от хитрата му майка...Чоева играе ролята на гадже...Таня и тя е във спектакъла...всичко за пари

Отговори
2 0
Роко

Роко

07.07.2022 | 14:25

Целта е да се натрапват на читателите...майка и син...без значение какво се пише...

Отговори
1 0
Иван

Иван

07.07.2022 | 02:12

Тази Таня ,няма ли достойнство, какво прави постоянно при тях, че даже редовно прегръща Ивелина, много странно поведение !?

Отговори
1 0
Сашина

Сашина

06.07.2022 | 13:36

Уф, пак ли този мамин недодялан син, ко коя ще е следващата

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?