Танц на десет крака на “Зооревю”

Необичайна трупа - човек и две кучета, ще се завърти във вихрен танц на десет крака на изложението за домашни любимци “Зооревю”. То се открива в петък в панаира и ще продължи през целия уикенд. Дресьори пробваха да научат четириногите танцьори на стъпките на сиртаки, но не се получи, изпусна се Андон Тодоров, председател на киноложкото дружество “Пловдив”. Сега цялото изпълнение на Галя и двете белгийски овчарки се пазят в дълбока тайна. Слуховете обаче носят, че Галя ще се пробва да изкара на сцената още едно животно.

За първи път на юбилейното, 10-то издание на “Зооревю” собствениците на домашни любимци ще могат да си сверят часовниците с последните хитови тенденции в облеклата за четириноги. Ще се проведат две различни дефилета - дрехи за кучета и за котки.

Новост ще бъдат също и т.нар. аджилити състезания, в които кучета преминават различни препятствия при много строги правила.

УСМИХНАТ ПИТОН
260-сантиметров питон, който според собственичката си е винаги усмихнат, ще е гвоздеят на “Зооревюто”. Ще има още говорещи папагали, канарчета, гълъби, декоративни рибки, изброиха от панаира. За любителите на “красоти, които не хапят” е изложбата “Цветна есен”. Нейният старт е в сряда.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?