3906

Тъмното минало я застигна: Айлин е съсипана, любимият я заряза...

Айлин Бобева е сред най-нещастните жени в момента

На прага на новия сезон на „Ергенът”, където България чу за нея, зъбатата псевдокрасавица е съсипана.

Айлин тъкмо беше намерила перфектния за нея мъж, но миналото я застигна и той я заряза.

Фарид Джефари беше идеален в очите на „ергенката”. Богат, зрял на възраст, мюсюлманин като нея, но когато узнал какви ги е вършила едно време тя, я оставил на мига. Все пак в ислямския свят развратът не се прощава.

Истината за пиродопската уж хубавица е, че за своите 25 години тя има по-богат сексуален опит от 40-годишните дами. Освен това е твърде разлигавена, несериозна и меркантилна. Все качества, които един мъж не иска у своята съпруга.

Евгени Генчев добре го измисли да я отсвири в предаването под предлога, че не е готова за семейство. Всъщност обаче пианистът добре знаеше какво го чака с подобна жена и използва хитро оправдание да я разкара.

Като всяка госпожица, която за нищо не става, и Бобева има един куп изисквания за мъжа, с когото би имала любовна връзка. На първо място – да е богат. Следва – да е красив, със снажно тяло (висок и мускулест) и накрая, по-възможност – да е добър и да я слуша. Изисквания на една бъдеща стара мома. Ако не направи компромис с нещо, точно това я чака, предаде Crimesbg.com.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
tyuytu

tyuytu

19.02.2024 | 19:36

Шокиран съм, наскоро научих, че 90% от хората са заразени с пapaзити, поради тях имаме повечето заболявания (включително рак), алергии, хронична умора и главоболие, торбички под очите, акне и папиломи, чести настинки и слаб имунитет, тази инфекция бавно ни убива. Вземете теста и разберете дали сте заразени и как да спасите себе си и близките си:----- https://shout.to/testa

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?