1939

Тамара Глоба със страшна прогноза: 2023-а ще е една от най-трудните години за човечеството

С идването на новата година неминуемо се обръщаме към прогнозите на астролозите, за да разберем какви изненади ни е подготвила 2023

Тамара Глоба е най-известната жена астролог в Русия, съпруга на Павел Глоба, личен астролог на Владимир Путин. Пред европейски медии Тамара направи своята прогноза за 2023 г., като бе категорична: "Следващата година ще бъде една от най-трудните в последно време за цялото човечество".

Според нея януари месец ще бъде критичен и ще определи някои от събитията, които ще разклатят света занапред. Тези кризи обаче ще бъдат началото на глобално преструктуриране на целия световен ред, промяна в цивилизацията и промяна в умовете на хората. "Събитията, които се отнасят до този труден период, впоследствие ще доведат до желание за обединяване на целия свят, колкото и странно да звучи сега. Всеки се е затворил в себе си и това ще продължи до 2024 г. А от 2026 г. светът ще започне да се преструктурира. Визите вече няма да съществуват. Чакаме постепенното унищожаване на границите, отварянето на държавите и изграждането на общ свят на приятелска основа", казва Глоба в свое интервю.

Астроложката обърна специално внимание на най-важните събития от 2022 г., които вълнуват целия свят. Тя отбеляза, че военният конфликт между Русия и Украйна все пак ще приключи, но това няма да се случи толкова скоро. Тамара Глоба увери, че ядрен удар няма да има. Тя подчерта, че всеки трябва да е готов за глобални промени. "Абсолютно всичко ще се промени, цивилизацията ще се промени драстично, икономиката ще се промени. Хората, които са имали много, сега отново ще останат без нищо, а хората, които нямат нищо, в даден момент ще грабнат в ръцете си нови неща – технологии, възможности, финансови потоци", коментира още тя.

По нейни думи човечеството е успяло да излезе от един от най-опасните астрологични тунели през последните две десетилетия, а именно периодът между две затъмнения на 25 октомври и 8 ноември 2022 г. Последствията обаче не са никак добри и ще продължат да се отразяват негативно на живота ни, пише "Ретро".

3 зодии с невиждан късмет

Тамара Глоба посочи и кои ще бъдат трите зодии, които ще се радват на благополучие и късмет през следващата година. "Нови изгодни перспективи през 2023 г. ще се открият пред Овните. Така че представителите на този зодиакален знак ще могат да получат допълнително образование или да подобрят уменията си. Най-важното е, че ги чака непомнен паричен късмет. А 2023 г. ще бъде най-доброто време за големи покупки като недвижим имот например", коментира астроложката. Везните,по думите ѝ, са също сред главните галеници на съдбата през 2023 г. Ще им върви във всякакви състезания и лотарии. А най-успешното време за представителите на този зодиакален знак ще започне през юни 2023 г. "С проблемите през новата година ще се справят лесно и Стрелците. Представителите на тази зодия според Глоба ще успеят да реализират всичките си съкровени мечти", смята Глоба.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Пак чиййфутски прустутиииий

Пак чиййфутски прустутиииий

01.01.2023 | 00:16

За чийййфутите задължително ще бъде Содом и Гомор А за Глоба ще има специална глоба Ама тя тва не го знае

Отговори
2 2
Че кой

Че кой

31.12.2022 | 18:12

Вярва на псевдо наука наречена астрология .

Отговори
4 0
Западняк

Западняк

31.12.2022 | 17:28

Дано предсказаната “промяна в умовете на хората” стигне до редакторите на Марица, че е крайно време да спрат с тия руски глупости.

Отговори
9 1
Не е много

Не е много

31.12.2022 | 17:03

Трудно да се предскаже каква ще е 23та.ЕЛИТА ГЛАВОЛОМНО ИЗБИВА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!! НИЩО КОНСПИРАТИВНО НЯМА!

Отговори
11 1
Аман от тези шлюхи

Аман от тези шлюхи

31.12.2022 | 16:32

"Следващата година ще бъде една от най-трудните в последно време за алкашите".

Отговори
4 3
Аман от тези шлюхи

Аман от тези шлюхи

31.12.2022 | 16:30

Следващата година ще бъде една от най-трудните в последно време за рашистите".

Отговори
6 6

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?