Следвайте ни

Тамара Глоба посочи трите зодии, върху които се излива щастието през април

viber icon

Стрелец

Април ще бъде време на истинско щастие за Стрелеците. Представителите на този знак ще се сбогуват с неуспехите, а животът им ще се насити с разнообразие. Не е изключено нещата им да тръгнат рязко нагоре, а на работа да им предложат повишение.

Според Глоба, тези промени ще им бъдат само от полза. Те не само ще увеличат доходите им, но и ще подобрят значително самочувствието им.

Дева

Девите ще трябва да побързат малко, в противен случай рискуват да пропуснат главната възможност в живота си и най-големия късмет. Април ще им разкрие много нови пътища, но те ще трябва да решат кой да изберат.

Въпреки че от време на време Съдбата ще опитва да сложи прът в колелото им, през април лошият период на неуспехи ще приключи и животът им ще тръгне по нов път.

Рак

Раците ще се сбогуват с проблемите си и най-накрая ще успеят да вдигнат глава. Напоследък животът им е бе изключително труден и ги преследваха само неприятности.

Но април ще сложи всички неща по местата им и ще им позволи да се насладят на спокойствие и хармония в семейството.

Астрологът отбеляза, че април е чудесно време Раците да се отдадат на себе си и на творчески занимания. /jenata.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?