3906

Тамара Глоба: Луд късмет и възход в живота на една зодия през есента

Известният астролог Тамара Глоба състави хороскоп според знаците на Зодиака за есента на 2023 г. и началото на 2024 г.

Въз основа на енергийните показатели на периода и индивидуалните особености на различните знаци на Зодиака, астрологът обеща драматични, но изключително положителни и благоприятни промени за представителите на едно съзвездие.

Тамара Глоба прогнозира истински период на излитане през тези месеци за Козирозите. Специалистът е уверен, че за представителите на тази зодия е започнал период на реализация.

Козирозите вече напълно усещат помощта и подкрепата на своите близки и тази подкрепа е не само морална, но и материална.

Козирозите имат възможност да пътуват и да правят големи покупки. Нови срещи и полезни запознанства обещават неочаквани перспективи, а старите връзки се укрепват и започват да изплащат дивиденти.

„Скоро ще възникне ситуация, при която проблемите, свързани с жилищата и кариерата, могат да се променят“, казва специалистът.

Според астролога Козирозите могат да променят своите цели, възгледи или лидерство.

Времето е благоприятно за разрешаване на любовни проблеми, преместване и други промени.

Периодът помага на креативните Козирози, свързани с образование или финанси, да имат големи възможности за развитие на себе си, бизнеса или децата си.

Необходимо е да се опитате да запазите успеха, който ще дойде от втората половина на ноември.

В същото време астрологът смята края на март и началото на април за трудно време и препоръчва сдържаност и предпазливост.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?