Следвайте ни

Тамара Глоба: Даровете на съдбата отиват при 3 зодии през март

viber icon

За радост на всички нас, най-трудните месеци от 2021 г. вече са зад гърба ни. Започна март, който ще отвори пред нас нови възможности. 

През първия месец на пролетта ще видим как в живота ни започват да се случват нови събития. Дори отношенията на работното място ще бъдат изградени по нов начин и ще има възможност за нови договори и преговори.

Според астролога Тамара Глоба първият месец на пролетта ще бъде може би най-успешният за годината за представителите на три зодии. Те ще могат да получат всичко, за което са мечтали, и дълго време ще живеят, наслаждавайки се на късмета си.

Звездите съветват да приемат даровете на Съдбата и да се радват на живота, тъй като през март ще им се случат много невероятни събития. 

Ето ги и късметлиите:

Риби

Истинско и дългоочаквано щастие ще връхлети Рибите. Те трябва да се подготвят да срещнат любовта на живота си. Астрологът отбелязва, че през целия месец представителите на тази зодия нямам да имат никакви трудности и проблеми. 

Везни

Март ще бъде истински Рай и за Везните. Представителите на тази зодия ще разберат защо са дошли на този свят и ще видят нови цели.

Те осъзнават, че щастието не е само думи или празни фрази. Има голяма вероятност през март да си намерят добра работа, да бъдат повишени и да решат въпроса с недвижим имот. Освен това успехът в кариерата ще бъде възнаграден със съответната печалба.

Като цяло звездите са разположени така, че през март Везните ще имат възможност значително да подобрят качеството си на живот.

Близнаци 

Не по-малко щастие ще се стовари върху Близнаците. Те ще се къпят в мечти, цветя и комплименти, казва астрологът.

През март представителите на този знак ги очакват много примамливи предложения и запознанства. Освен това ще имат и малко повече свободно време от обикновено.

Според Глоба късметът ще съпътства Близнаците в бизнеса почти през цялата пролет, пише jenata.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?