Следвайте ни

Тайнствена жена спасява връзката на Емилия и Башур

Емилия е във ваканция. Това обяви самата тя тези дни. В пика на сезона, когато всички нейни колежки потриват ръце от задоволство, заради препълнения си график с участия, поп фолк изпълнителката реши да се радва на плаж и безгрижие с любимия си Жорж Башур.

Дестинацията, която Емилия и съпругът й са предпочели за почивката си, е тайна. Но от снимката, която певицата сподели, пролича, че са избрали екзотично, усамотено кътче.

„Моята почивка вече започна! Последните месеци ми донесоха много положителни емоции и поставих основите на много нови проекти. Време е да направя пауза и да отделя време за себе си и за семейството си. Благодаря ви за подкрепата и до скоро!“, написа Емилия във Фейсбук профила си.

 Поп фолк изпълнителката и Жорж Башур са съчетали романтиката с желанието да прекарват повече време в пълен семеен комплект. В бранша се коментира, че на луксозната ваканция се радват и децата на Емилия – Мира и Иван, които са от бизнесмена Коко Динев.

Поп фолк изпълнителката и Жорж Башур са предвидили всичко, така че да могат да се радват на спокойствие и романтика, а и децата да са доволни и щастливи. Затова с тях пътува и тайнствена детегледачка, която да им помага и да ги отменя в тичането след децата, които предпочитат да се забавляват пред това да се наслаждават на спокойствието, да събират тен или да водят дълги разговори.

Решението да пътуват заедно с жена, която да бъде заета с децата, Емилия и Жорж Башур взели след семейната си ваканция миналата година, пише „Уикенд“. Тогава двамата трудно съвместявали романтичните моменти с тичането след децата. И сега са доволни, че имат своите, макар и кратки, мигове в които са насаме и могат да се насладят на спокойствие, релакс и най-вече на любовта си.

Емилия няма да отсъства дълго от музикалната сцена. Първото й участие е на 20 август във Варна, след което я чака препълнена програма. Поп фолк изпълнителката почти всяка вечер има сценична изява след завръщането си от почивката, предават от hotarena.net.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?