Сюзан и Иван се венчаха сред 10 000 цветя

Влюбиха се от пръв поглед, сватбеното пътешествие ще е през зимата в Тайланд

Приказна цветна феерия. Така може да се опише сватбата на Иван и Сюзaн в Гранд хотел "Пловдив". Младоженците се врекоха във вярност пред 200 гости, с арка от 10 000 цветя.

Двамата са се запознали преди осем години чрез обща приятелка в заведение на пъпа на Пловдив. Любовта нахлула ненадейно в сърцата им, като никой от двамата не е очаквал да намери сродната си душа в лицето на другия. Сюзан казва, че Иван е нейният свят, а той отговаря, че не може да си представи живота без нея.  Предложението за брак направил Иван на рождения ден на Сюзан. Били с приятели на вила в село Добростан. Приятелките на булката завързали очите й. Тя си помислила, че ще има очарователна изненада по случай рождения й ден, но в мига, в който отворила очи, пред нея стоял Иван с 10-метров транспарант, на който пишело "Сузи, ще се омъжиш ли за мен". Отговорът й бил положителен. Сватбеното пътешествие на двамата ще бъде през зимата в Тайланд. Сюзан работи като счетоводителка, докато нейният любим е инженер и обнадеждаващ млад предприемач. Тя е родом от Асеновград, а той е от Пловдив. 

Цялата организация на сватбата бе дело на Ваня Гергова и нейната агенция "Ваня стил". Интересното е, че Ваня е организирала и сватбата на вуйчото на младоженеца Димитър Димитров преди 14 години.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?