71

Свирепа битка във „Фермата“: Падна първата мъжка жертва СНИМКА

Свирепа мъжка битка изхвърли участник от „Фермата“ още преди да е пристъпил в стопанството.
Запаленият геймър Георги Димитров си тръгна от предаването след сблъсък на Арената с агронома Иван Трифонов и дори не успя да „помирише“ риалитито. Фенът на видеоигрите се оказа по-бавен при цепенето на дебело дърво с брадва и, въпреки че е бивш баскетболист, беше по-неточен при хвърлянето на пясъчни торбички, пише hotnews.bg.

Геймър Георги Димитров си тръгна от предаването още в началото му.
Конкурентът му Иван, който се занимава със спортна стрелба, но също така обича орнитологията и морския риболов, продължава напред в състезанието заедно с мъжете от отбор „Нови надежди“. В него влизат потомственият полицай Евгени Коев, диетологът Владислав Симанел, баскетболистът Радослав Колев, строителят Калин Евтимов и кметският наместник на най-малкото българско село Пепелина Георги Корчев.


Актуалните попълнения със сигурност ще искат да се докажат на ветераните и победители от предишни сезони, които също се озоваха в новия сезон на „Фермата“. Сред „старите пушки“ са рокаджията Дидо от „Д2“, пчеларят Яни, приключенецът Гуспата, хлебарят Чавдар и автотенекеджията Гечо.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?