3906

Световноизвестен диригент се обясни в любов на Софи: Готов съм да се бия за нея! СНИМКА

Световноизвестен диригент се обясни в любов на Софи: Готов съм да се бия за нея

 

Софи Маринова пропя опера и накара диригента на ценни класики Йордан Камджалов да я покани за поредица уникални концерти. Наречени са „Софи Маринова и Йордан Камджалов - Мистерия и свобода“ и засега има три сигурни дати - световна премиера на 30 май в, зала 1 на НДК, 21 юни на Античния театър в Пловдив и на 30 юни на Летния театър във Варна. Вече се продават и билети за събитията, а цените са от 30 до 150 лв., като в Пловдив и, Варна най-високите цени са съответно 110 и 90 лв., пише  „Телеграф“.

 

Софи Маринова, Йордан Камджалов и Лора Крумова

 

След това, ще има и представления в чужбина на тази истинска музикална сензация. Диригентът Йордан Камджалов нарича Софи Маринова най-музикалния - човек в България и смята, че тя самата даже не подозира какви са възможностите на гласа й. Софи тайно идвала от една година да наблюдава творчеството на Камджалов. А диригентът я хвали, че е чудо като глас и характер. Идеята дошла след общите концертите с Лиза Джерард, а със Софи е надграждане в тази посока. Маринова ще пее класика, романтика и фолклор. Вече тайно репетират, но не споделят още какво ще бъде, знае се, че ще има класика, романси, фолклор.

Според Камджалов тези концерти ще са истински квантов скок в музиката на света. Спектаклите са съставени от няколко основни компоненти. Идват участници от седем държави. Често познаваме гениални хора с отвратителен характер, а сега е обратното, заяви Камджалов по NOVA пред Лора Крумова в „На фокус“. Той допълни, че Софи ще е в епицентъра на събитията. В момента учи творбите на френски, италиански, немски, руски и български. Провокирана вчера от Лора Крумова, Софи запя рефрена от „Очи чорнье“. А Камджалов допълни, че поне половината от цялото представление ще е импровизация. Софи пък каза, че ходила на концертите на диригента, след като си направила процедури, от които много я боляло, но изведнъж като по чудо й минало.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
7 коментара
Пловдив

Пловдив

28.02.2024 | 02:30

Хахахах хахаха Хахахах издига се миризливката

Отговори
3 0
Онзи ден

Онзи ден

27.02.2024 | 07:24

Го четох това но на друго място . Малко сте закъснели за сводката за чернилката .

Отговори
2 0
Ще бъде подигравка

Ще бъде подигравка

27.02.2024 | 07:23

С музиката няма да има пеене а чалгарско грачене , таяьсамо това може в капките едвам се спряваяше със задачите. И престанете да показвате отпадъци в хай лайф новините .

Отговори
1 0
Задължително

Задължително

27.02.2024 | 07:21

Е известен за това разбираме за него чак сега . И знам , че е цига....нин.

Отговори
1 0
Анти чалгар

Анти чалгар

27.02.2024 | 07:21

Един манг...ал хвали за неговото бездарие. Тая има най отвратирчтелнния глас .

Отговори
1 0
Не вярвам

Не вярвам

27.02.2024 | 04:28

да се стигне до бой. Некадърници бол.

Отговори
2 0
Изключително

Изключително

27.02.2024 | 00:57

Неграмотно писание. Още едно доказателство за невежеството с Марица.

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?