49
Следвайте ни

Светослав Иванов разкри нещо уникално за раждането на дъщеричката си

viber icon

Светослав Иванов е един от най-обичаните водещи в bTV. Журналистът е разказал хиляди истории в предаването „120 минути”, а сега по повод 21-вия рожден ден на bTV Новините, Светльо разказва и една много лична негова история за в-к „Сега“.

Журналистът споделя, че раждането на дъщеричката му е съвпаднало и с първия епизод на "120 минути".

 Ражда се дете… и предаване

19 октомври 2013-а е най-щастливият ден в моя живот. Тогава, малко преди изгрев слънце Вяра роди нашата дъщеря Йоанна. Спомням си как стоях, облечен с медицинска престилка, пред стъклото и я гледах в малкото легло, а светът се будеше за новия ден. Дъщеря ни имаше много коса. И големи черни очи. Точно в 8:30 трябваше да отида в телевизията, за да участвам в „Тази събота”, където да обявим какво ще има в първото издание на новото предаване на bTV  – „120 минути”.

 Това беше и първият ефир на Антон Хекимян като водещ на сутрешния блок, сега директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в телевизията. Денят на дебютите. И на новия живот. Вълнувах се толкова много, че забравих да сваля медицинската престилка и калцуните, с които директно пристигнах в студиото, а Антон започна да ми се смее.

 След това започнаха да валят поздравленията – десетки приятели и познати ми се обадиха по телефона, за миг не можех да се концентрирам върху предстоящото предаване. Толкова емоционално беше. Спомням си ясно, че 30 минути преди ефир рязко адреналинът ми се срина. Седях на стола и очите ми се затваряха. Тогава продуцентът Ралина Тропанкева, с която стартирахме „120 минути“, усети накъде отиват нещата и започна да ме изпитва на таблицата за умножение. В минутите преди първото ми предаване смятах колко е 7 по 8, делях 36 на 6. Добре, че нямаше дроби. Беше вълшебно и мина като сън. Никога няма да забравя този ден, завършва вълнуващия разказ Светльо Иванов.

 

  

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Георгиев

Георгиев

24.11.2021 | 11:21

Интелигентен, проспериращ млад мъж. Желая Здраве на семейството от Хисар

Отговори
0 0
АК 47

АК 47

24.11.2021 | 09:08

Голям праз, само на теб се е раждало дете. Защо такива по.. ерковци си мислят, че на тоя свят те са най-важните.

Отговори
0 5
чудесна статия

чудесна статия

22.11.2021 | 19:20

харесвам този човек, както и прекрасната Вяра, тя ни липсва на екран

Отговори
13 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?