49
Следвайте ни

Светльо Иванов ще ви разплаче с този разказ за Сашка Васева

viber icon

Новината за тежкото състояние на поп фолк легендата Сашка Васева, която чака да й бъде направена животоспасяваща операция за отстраняване на тумора в мозъка в Германия, разчувства цяла България.

В скорошен пост в социалните мрежи и водещият Светослав Иванов направи опит да обедини повече хора да помогнат на изпълнителката, която десет години живее в заблуда за здравословното си състояние, мислейки си, че страда от атрофия на очния нерв, да се пребори за живота си.

"Срещнах я на улицата случайно преди време. Напълно сляпа. От едната и страна я водеше синът и, от другата - нейната дъщеря. Всеки човек има нужда от надежда. Светлината понякога изглежда като общо усилие и солидарност", с тези думи тв водещият Светослав Иванов разчувства приятелите си в социалната мрежа, съчувствайки на Сашка Васева.

Междувременно стана ясно, че близките на певицата събират пари за операцията и молят всеки, който може и иска - да помогне. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Просто е

Просто е

28.10.2021 | 14:01

Чалгаджии от всички страни, обединете се. Щом за вас това Нещо е "легенда"...Моля се жената да оздравее, но помагам на други хора - също много болни, но без принос за масовото опростачване.

Отговори
5 2
Мимето

Мимето

28.10.2021 | 13:35

Помощта трябва дадойде от истинските и приятели а не от Сульо и Пульо

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?