Следвайте ни

Светлана и Гущеров като гълъбчета, хвърчат стрели и сърца

viber icon

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова умили последователите си в социалните мрежи с любовно послание.  Тя и съпругът й Хриситиян поляха 3 години брак и по този повод красавицата изля душата си в Инстаграм.

"Любовта е най-силното чувство... Любовта ни дава криле, прави ни уязвими, наранява ни, дарява ни и най-вече ни кара да дишаме спокойно и дълбоко... Твоята любов, Християн Гущеров, не само ме накара да живея, а ме накара да повярвам, че имам криле, с които мога да полетя и на край света стига да знам, че сме хванати за ръце!

Ти промени живота ми и ме накара да разбера, че за истинската любов трябва чисто и голямо сърце, като твоето, биещо само за мен и нашите прекрасни ангелчета! Моето сърце е до твоето и винаги ще бъде!

Помня всички наши моменти, от забавни до много тежки и именно те ме накараха да повярвам в нас и любовта ни. Бъди ми здрав, все така добър, обичащ и даряващ всичко истинско и чисто на света! Честита Годишнина, любов моя!", написа тя.

"Честита Годишнина, Единствена моя. Сърцето ми е в ръцете ти, освен да сме здрави и щастливи заедно не си пожелавам нищо повече! Обичам, те любов моя", включи се и половинката й.

Коментари (1)

Филадендрона

Филадендрона

03.07.2021 | 01:59

Тоя плондер ги изреди сите брантии, тая повлекана седнала да се умилква... То е ясно, че скоро ще и бият шута хахахахаха

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?