2374

Светлана Гущерова го закъса, мъжът ѝ вдигна ръце от нея

Експлеймейтката Светлана Гущерова усилено разпродава дизайнерските си пижами.

Очевидно онлайн магазинът за нощнички на миската не се радва на особено голям интерес и блондинката от Попово се опитва всячески да ги промотира в социалните мрежи. Току-виж продажбите завалят.

Бившата на Гонзо не спира да качва видеа и снимки на нощници и халати и да приканва последователите си да се сдобият с някой от моделите й. Някои от тях дори споделят, че им идвало малко в повече и дори спрели да следват миската в Инстаграм.

С цел реклама преди време дори успя да убеди фолкзвездата Азис да застане пред обектива, облечен в сатенен пеньоар. Този трик също не дал резултати. Сега блондинката се опитвала да приложи нова стратегия. Мис Гущерова залива профила си в социалните мрежи с всякакви реклами, промоции и предложения само и само да се отърве от стоката. Дори и така продажбите пак не вървели.

Оказва се, че една от причините за провала на бизнеса на Гущерова са цените, които са абсолютно непосилни за средностатистическата българка. Около 250 лв. излиза едно от комплектчетата за спане. Съпругът на Светлана, който инвестирал крупна сума пари в начинанието на съпругата си, също бил вдигнал ръце. Още повече че светската клюка гласи, че финансовото му състояние в момента не е най-добро, твърди „Телеграф“.

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Ели

Ели

14.04.2022 | 15:33

Пак ли ще ни занимавате с тази

Отговори
9 0
П.расе

П.расе

14.04.2022 | 10:51

бизнес не може да прави. А пък две такива - въобще.

Отговори
7 1
Ама ...,че работа

Ама ...,че работа

13.04.2022 | 18:49

Горката Гущерова,може би не й стигат парите?И тя иска бизнес да прави!То...да си легнеш с милионер и да правиш бизнес са различни неща....Я ...да си стои в леглото,че току виж някоя напориста,нахална и млада миска заеме мястото й там.И пижами...за 200 лева??? Не е зле да се замисли,то има лакомия,ама чак пък толкова!?!

Отговори
14 0
Що така бе миме

Що така бе миме

13.04.2022 | 16:45

Щот си куха лейка

Отговори
12 1

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?