71

Светлана Гущерова е на пълно подчинение: Не е за вярване кой я командва СНИМКА

Оказа се, че бившата плеймейтка, която не се слави с властен или сприхав характер, не е подчинена на съпруга си ли и на децата си 

 

Бившата плеймейтка Светлана Гущерова се е оставила напълно да бъде командвана, съобщава kliuki.ws.

Тя не се слави с властен или сприхав характер. Напълно отдадена е на пухкавия си съпруг Християн Гущеров, на когото, за пет години брак, роди четири деца.

Оказа се, че е напълно подчинена не на него или децата си, а на Близначката. Така наричали в съответните среди астроложката Габриела Атанасова. Тя имала сестра близначка, заради което й лепнали този прякор.

Известно е, че милионерската съпруга е толкова суеверна, че е родила всичките си деца под командата на астроложката. Тя не прави и крачка встрани, без да се допита до вещата в окултното дама. Атанасова дирижира и бизнес начинанията на блондинката, която е твърдо убедена, че разположението на небесните тела влияе на всичко, което се случва в света на хората.

Габриела Атанасова посъветвала Гущерова кога да стартира отново бизнеса си с пижамите и да ги пусне на пазара. За целта определила датата 16 май и то точно в 10:30 ч. сутринта.

„Аз съм голям фен на астрологията. Затова напълно се доверявам на любимата си астроложка Габриела Атанасова, която ме съветва за всичките важни неща, които се случват в живота ми. Затова и завръщането на бранда ми се забави“, написа в социалната мрежа Светлана Гущерова, за да уведоми своите фенове защо се е получила паузата в бизнеса й.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?