2374

Светът е за двама: Четири зодии получават стрелата на Купидон през 2023

"Светът е за двама“ може да е клише, но тази фраза описва най-добре астрологичната прогноза за 2023 г. в романтичен план, разказват от Elite Daily.

В допълнение към обичайните транзити Марс-Венера (включително ретроградна Венера от 22 юли до 3 септември 2023 г.) е важно да се отбележи, че на 17 юли при възлите на съдбата - Северен и Южен, ще се осъществи смяна на знаците. Тогава възлите навлизат в астрологичната ос на два знака: Овен, управляван от Марс, и Везни, управляван от Венера.

Известни още като „Любовниците на Космоса“, аспектите Марс-Венера се разглеждат, когато става дума за теми на романтиката и съблазняването. И докато това е едно от многото астрологични събития, които трябва да се вземат предвид през 2023 г., самият факт, че възлите на съдбата ще активират оста Марс- Венера, прави 2023 г. още по-важна за взаимоотношенията.

Четири зодии е най-вероятно да бъдат поразени от стрелата на Купидон през новата година, научаваме от астролозите на Elite Daily.

Везни

Любовният ви живот вероятно ще извлече ползи от астрологичните транзити през 2023 г.. Особено значимо ще е влиянието на Юпитер – планетата на късмета, експанзията, изобилието и просперитета. През голяма част от годината Юпитер ще се движи през Овен, носейки приток от възможности за партньорство и сближаване с другите , като същевременно възстановява вярата и надеждите ви що се отнася до взаимоотношения.

Не се бойте да изпробвате късмета си и да използвате шанса си с някого, с когото бихте прекарали остатъка от своя живот. Споменавайки това, Северният възел също ще навлезе в Овен през юли, внасяйки фокус и импулс в седми дом от вашата рождена карта, свързана със сериозни връзки. За тези от вас, които мечтаят за звука на сватбени камбани, знайте, че тази област от вашата карта се отнася до брака - само казваме!

Скорпион

Търсите правилния човек за себе си? Независимо дали сте готови да се обвържете, през 2023 г. ви очаква нещо. Възлите на съдбата ще сменят знаците, завършвайки пътуването си през първи дом от наталната ви карта, свързан с вашата личност, както и със седми дом, отговарящ за вашата половинка. Два месеца преди това да се случи Юпитер ще се присъедини към Северния възел в Телец чрез седми дом от вашата рождена карта, отговарящ за взаимоотношенията с вашия партньор.

Юпитер увеличава всичко, с което влезе в контакт, така че от 15 май късметът, просперитетът и изобилието ще се настанят в тази област от живота ви. Светът знае, че сте пословични със собственическото си отношение към онези, които обичате, и този път имате извинение за това.

Стрелец

Тази година не само започвате да изразявате себе си уникален начин, но и както винаги се чувствате вдъхновени да отворите сърцето си за безкрайните възможности. Това важи в особена степен за вашия небесен управител, Юпитер, който през първата половина на 2023 г. преминава през Овен - пети дом от вашата натална карта, отговарящ за любов, страст и удоволствие. Но това не приключва дотук.

В допълнение към въпросния транзит, който ви благославя с късмет, изобилие и разцъфтяваща романтика, Северният възел ще навлезе в Овен през юли, внасяйки фокус и енергия в тази област от живота ви. Призовани сте да поемете инициативата, особено що се отнася до желанията на сърцето ви.

Козирог

2023 ще бъде година, изпълнена с любов, романтика и чувственост. Вероятно ще започнете да усещате този ефект през втората половина, след като Юпитер – планетата на надеждата, вярата, изобилието и експанзията, навлезе в Телец на 16 май. Така тя се присъединява към Северния възел чрез романтичния пети дом от вашата рожден карта, свързан с пеперудите в стомаха ви.

В крайна сметка Телецът, управляван от Венера, контролира областта от вашата карта. Тя има отношение към сърдечната ви чакра, така че прави този небесен транзит още по-значим за вас. Да дадете шанс на любовта ще бъде по-хубаво от всякога!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?