49

Свекървище: Софи отмени сватбата на Лоренцо, бясна е на булката

Единственият син на Софи Маринова - Лоренцо, трябваше да се венчае в края на ноември за годеницата си Мария. Още през август обаче избухна бомбата, че младото семейство се е разделило преди знаковото събитие, но тогава чалга фурията отрече това. 

В началото на ноември отново певицата заяви, че сватба ще има и за тази цел е наела скъп хотел, а бройката на гостите е значителна.

Вече сме средата на декември и сватба няма, а булката дори не се появи на рождения ден на певицата. Маринова се изпуснала пред приятели, че снахата се оказала меркантилна и искала сама да се докопа до парите на Софи. Това довело до раздяла и отмяна на цялата сватба. 

Лоренцо бил съкрушен да разбере, че бъдещата му жена не го обича, а иска само мамините пари и слава. Това се отразило зле на егото му и със Софи се разбрали да не раздухват историята по медиите, за да запазят достойнството му. 

Но след такъв мащабен годеж, който направиха преди няколко месеца, и говоренето за пищна сватба, няма как съвсем да забравим и да не попитаме какво се случва. А случващото се е повече от ясно - сватбата е отменена, не се е състояла и няма да се състои. Но Софи и Лоренцо категорично отказват да си признаят за този развой на нещата.

Лоренцо се появи с друго момиче на рождения ден на майка си, но категорично отрече да му е гадже. Към момента е сам и изглежда е разочарован от жените, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
абе,

абе,

13.12.2023 | 11:26

Софка да не заблуждава хората защото е повече от ясно,че момичето е избягало като е разбрало,че Лоренцо е безделник и наркоман.Отървало се е навреме.Никакви пари не могат да компенсират живота с такъв.Софка искаше да и пробута грижите за разглезеното си отроче,да ама не се получи.

Отговори
5 0
А стига

А стига

13.12.2023 | 11:01

С тези чернилки миризливи. Като пукнат тогава ПИШЕТЕ.

Отговори
5 0
Задължително

Задължително

13.12.2023 | 10:46

По няколко пъти трябва да се пише за чалгопитеци.

Отговори
4 0
Анти чалгар

Анти чалгар

13.12.2023 | 10:46

А стига де по колко пъти ще пишете за тези .

Отговори
4 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?