49

Свекърва в действие: Лъсна истината за отношенията между Линда и майката на Кирил Петков

"Аз съм главният у дома! Движа почти всичко и се опитвам да бъда добра навсякъде, нямам помощничка, но свекърва ми Венета е най-добра в тази роля."

Това споделя експремиершата Линда Макензи-Петкова, която се прибра заедно със свекърва си, след като гостува на баща си в Канада.

Двете жени са неразделни и заедно ще бъдат на Коледа и Нова година. Баба Венета се е затъжила за внучките и вече е приготвила подаръци, а Линда от своя страна раздаде своите дарове на сестрите си, с които се видя в родината си, пише "България Днес".

Венета е бивш шеф на клон на известна и голяма библиотека в град Виктория, Британска Колумбия. Майката на Кирил Петков се пенсионира преди броени месеци с над три бона пенсия. Пловдивчанката така и не си дойде за изборите, за да подкрепи сина си, но го направи, като гласува за него и в социалните мрежи. Родителите на Кирил отдавна живеят разделени. Той и баща му Петко Петков се връщат от Канада у нас през 2007 година, но Венета остава да живее като емигрантка в чужбина.

"Свекърва ми е прекрасна жена. Сега двете ще обиколим пазарите, ще изкараме прекрасни празници", споделя на колежки в сладкарницата си красивата Линда.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Киро

Киро

06.12.2022 | 17:16

Всичко е хубаво, ама Лена и тя иска подарък за празника. Ще си го получи ГОЛЯМ, ГОЛЯМ и дано Линда не разбере.

Отговори
5 3

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?