Сватбеният агент: Бохо и Рустик са най-желаните стилове

Организацията на една сватба е твърде сложна задача и продължава повече от година. За да бъде всичко перфектно, доста младоженци се обръщат към специализирана агенция, която гарантира добър избор на екип за видеозаснемане, фотограф, подходящ ресторант. Това обяснява Ваня Гергова, основател на сватбена и парти агенция "Ваняя стил", дългогодишен мениджър на хотелски комплекси, най-добър организатор на "Ивенти". 

Повечето млади хора са много взискателни и искат тяхната сватба да е незабравима и оригинална. 

Желани са красивите и пищни празненства. Все повече се правят на открито, сред градини, с много цветя, изнесен ритуал на място в ресторанта, обяснява Гергова тенденциите на лято-есен 2019.  

Булчинската рокля е най-трудният избор. Търсена си остава сватбената рокля тип принцеса, която е изключително красива, но тежка и неудобна за танци. Най-много булки избират рокля - модел тип русалка, която е удобна и практична. Дантелата е особено предпочитана.

Танцовите изненади, фойерверките, сценичното осветление са вече задължителна част от декорацията. Тя трябва да бъде съобразена с цветовите композиции в ресторанта, където ще се проведе сватбеното тържество. Така се гарантира стил, към който цветята са последният нюанс. Булките обикновено ми се доверяват за детайлите, обяснява Ваня.   

Предпочитани стилове за 2019 г са Бохемски, Бохо и  Рустик, с опростен декор и естествени материи. 

Сватбената рокля в бохемски стил е предимно разкроена, с волани, много дантела и бродерия, прозрачни материи, нестандартни пастелни цветове.

Цветът на 2019 г. - жив корал, създаващ усещане за свежест и свобода, е предпочитан и в сватбените тържества, особено на фона на морето. 

Актуално за тази година е изобилието от естествена зеленина на сватбите, но изключително популярни са дървени клонки, мини дръвчета и други естествени, природни акценти. Изключително търсени са сватбените арки, отрупани с рози или божури, които създават усещане за райско кътче.

Цветните аранжировки са много по-ефирни, романтични и естествени.

Забелязват се предпочитания на ниски аранжировки в стил “пътечка”, преминаваща през центъра на масата.

Възход бележат коктейлите, които се превръщат в централно събитие на сватбата. Все по-популярни са ядливите подаръци за гостите -  домашен мед, домашно сладко в кокетни бурканчета, с ръчно изписан етикет върху тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?