46

Сватбени звънчета в "На кафе"? Панелист на Гала се влюби до уши в колежка

Макар и с един развод зад гърба си, известният водещ не се плаши отново да мине под венчило.

Писателят и панелист от предаването „На кафе” Георги Блажев е сериозно обвързан с актрисата Ива Папазова и има намерение скоро да й предложи брак, издават негови близки. Популярният автор вярва, че е открил сродната си душа и e категоричен, че иска да отново да опита от семейния живот. Георги говори открито за връзката си пред почитателите си в социалната мрежа. Той е споделял, че след развода се е сблъсквал с куп несполуки в любовта.

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Georgi Blazhev (@georgi_blazhev)

Авторът бил много разочарован от провалите си и в един момент изгубил надежда, че някога ще влюби отново. Отношенията на Блажев и Папазова в началото били само приятелски. Той изобщо не си представял, че е възможно между тях да се разпалят любовни чувства. „Преди две години и половина с Ива бяхме само колеги и понякога ходехме до BDS-a за кюфтета. Очевидно влакът „любов от пръв поглед” ни беше подминал. Пък аз, приятели, виждате ли, винаги съм “знаел”, че ще се влюбя от пръв поглед. Просто съм го знаел! Заедно с милиони хора по света си имахме тефтери, в които подробно бяхме описали голямата любов и как си я представяме. С булети, картинки, всичко на нов ред, ошрифтено. И колкото повече време минаваше, толкова по-тежки, толкова по-плътно изписани ставаха те. Всеки нов тъп чат се превръщаше в ред, всяко разочарование - в страница.

Стискахме тефтерите силно. Мазохистично. Дори когато животът искаше да ни ги изтръгне от ръцете, за да види дали не сме написали някоя глупост. И да ни каже, че самият тефтер е най-голямата такава. Днес, за първи път откакто сме заедно, ядохме кюфтета в BDS-а. Нямам тефтер. Преди време едно русо момиче, с което все се разминавахме, ме блъсна и страниците се разпиляха. Добре че имаше вятър!”, изповяда се популярният автор в инстаграм.

С днешна дата връзката на писателя и актрисата процъфтява. Той дори споделил пред колеги от Нова тв, че възнамерявал да й предложи брак. Само изчаквал най-подходящия момент за тази важна стъпка. С Ива живеели под един покрив от половин година, та вече установили, че си пасват и на битово ниво. Блажев вярвал, че човек не бива да се плаши от миналите грешки, а смело да гледа напред към новите хоризонти.
 
Авторът има 3-годишен син на име Боян от бившата си съпруга. Настоящата му жена обаче няма наследници и темата за децата също била на дневен ред в семейството. Според запознати Папазова напирала да дундурка бебе и нищо чудно в скоро време Георги да удовлетвори копнежите й. Засега Ива успешно влиза в ролята на мащеха и с голямо желание се грижи за малкия Боян. Блондинката му чете приказки, разхожда го и се включва активно в игрите му.
Чаровната приятелка на Блажев е възпитаничка на Стефан Данаилов. След като завършила НАТФИЗ, миловидната блондинка бързо започнала работа в театъра в Бургас. Иначе писателят за първи път се показва публично с жена след развода си. Той се оплакваше, че след разлъката с бившата му съпруга дълго не можел да завърже сериозни отношения. Авторът имаше кратка авантюра и с колежката си Стаси Кара. С нея се сближили покрай работата си в Нова телевизия, ала и тази връзка не просъществувала дълго, пише "Хотнюз". 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
13 коментара
Моето

Моето

24.11.2022 | 08:32

семейство не гледаме телевизията на Гала .

Отговори
1 0
Тая Гала

Тая Гала

23.11.2022 | 20:43

да гледа БНТ 1 и по специално предаването ,което води Андреа Банда ! Да види как се печелят ЗРИТЕЛИ ! Абе младото си е най-хубаво , друго е ... ! Успех И желая !

Отговори
1 0
Жоко

Жоко

23.11.2022 | 10:40

Гала да ходи в град Разлог да си види къщата на голф игрището дали е изкарала пари от наема.

Отговори
2 1
Тоъ

Тоъ

23.11.2022 | 09:18

Едно от най простите предавания за всички времена

Отговори
2 0
Трябваше

Трябваше

22.11.2022 | 08:43

някои от тия , да ги изберем за народни представители . Майтап , майтап - шегувам се .

Отговори
2 0
А Б

А Б

22.11.2022 | 07:00

Кога изтича договора ?

Отговори
2 0
Бакала

Бакала

22.11.2022 | 00:12

Но не пропуска да се отърка в Ромина....нещо гузни ми изглеждат....то е само закачка, но той се страхува от македонски шут.

Отговори
2 0
Ахмед дет викаш

Ахмед дет викаш

21.11.2022 | 22:14

Тва много мъжки клюкарки при гола...или е модерно "панелист"...то освен като панели за друго не стават

Отговори
3 0
Нова!?

Нова!?

21.11.2022 | 20:52

Излагате се с това тъпо предаване от години, Нова ТВ!

Отговори
7 1
Велизар

Велизар

21.11.2022 | 19:27

Това момче е ляв?

Отговори
7 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?