49

Сватбени камбанки звънят в ушите на Русата Златка! Кой на кого предложи брак?

Раздели и сватби вървят ръка за ръка при Джизъса и Златка Райкова, които доскоро бяха двойка. Към днешна дата той вече е женен за друга, а плеймейтката се готви също скоро да чуе Менделсон - момент, за който мечтае от доста време.

Наскоро в профила си в социалните мрежи тунингованата блондинка отговори на серия от въпроси от страна на своите последователи, голяма част от които, разбира се, свързани с годежа й с Карен. Е, това, което Златка призна, се оказа доста любопитно.

От споделеното от нея става ясно, че сватбата й ще е догодина, освен това ще има и църковен брак, напук на писанията, че това няма да се случи. 

Любопитна подробност е, че за сватба в този момент най-много се натискал Карен, а не Златка, както мнозина със сигурност са си помислили, след като тя очакваше предложение за брак от бившия си Благо Георгиев, на когото роди дете, но до такова така и не се стигна. Сега явно положението е различно, а мъжът до нея е правилният. "Така че не е лошо да останеш и сам", признава Райкова с добавката, че всяка раздяла оставя у нея траен белег.

"Едно знам - мъжът трябва да се грижи за жената, докато свят светува! Всичко, което отговаря на обратното, не е нормално, здравословно и т. н. Така че, мъжките момичета, по-полека, че изчезват мъжете", философски отбелязва още плеймейтката, цитирана от show.blitz.bg.

 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?