49

Сватбени камбанки във Варвара! Известна актриса казва "да" на романтичния Антон

Актрисата Дария Симеонова призна неочаквано, че се омъжва край морето. 

Това се случи в импровизиран лайв в Instagram с продуцентите на сериала-Иван и Андрей. Лошата интернет връзка бе причината Дария и колежката ѝ Весела Бабинова да обяснят, че се намират в малкото морско селце Варвара, където няма никакъв обхват. Те разкриха, че въпреки премиерата на втория сезон на „Мен не ме мислете“, имат по-важна мисия и няма как да бъдат в София. 

 Дария с усмивка допълни, че причините всъщност са две – първата е кръщенето на сина ѝ Макс, а втората е нейната сватба. Първоначално Иван и Андрей помислиха, че това е някаква шега, но Дария ги увери, че е самата истина. Тя е решила да каже заветното „Да“ на своята половинка Антон именно във Варвара на 9 септември.

 Двамата се запознават преди около 5 години тук на морето. Тя описва този ден като изживяване, което никога няма да забрави, а него като „романтичен, готин и смел.“ По време на свое пътуване до островната държава Вануату, Антон предлага на Дария да стане негова законна половинка - отново на плажа. Тя от своя страна го изненадва с новината, че ще става татко. Четири години по-късно двамата сбъдват мечтата си да се врекат във вечна вярност.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Марина

Марина

13.09.2022 | 15:50

Симпатични, но чак пък красавица! Странен вкус.

Отговори
0 0
Тази убавица Дария

Тази убавица Дария

14.09.2022 | 08:58

Не е ли вече Бъчварова?

Отговори
0 1
К.Симеонова

К.Симеонова

09.09.2022 | 23:10

Браво,много сте готини!!

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?