46

Сватбени камбанки! Христина Балинска се носи на крилете на щастието СНИМКА

Голяма семейна радост изживява ветеранката на прогнозата за времето Христина Балинска. Нейната дъщеря Елена се сгоди за приятеля си Доброслав в последните дни на 2021 г. Бляскавият годежен пръстен щерката на синоптичката получила по нетипично романтичен начин, а именно на ски пистата, докато заедно с любимия ѝ се спускали по нея.

Първият човек, на когото Елена съобщила радостната новина, била нейната майка. Христина нямала търпение да види наследничката си в бяла рокля, а новата 2022 г. ще бъде изключително подходяща за сключване на бракове, категорични са всички доайени на астрологията в световен
мащаб.

Снимка: "Ретро"

Балинска, която дълги години съобщаваше прогнозата за времето в Би Ти Ви, а сега се появява на екрана на държавната телевизия, винаги е пазела семейството и личния си живот далеч от обществения интерес. За нейния съпруг и баща на единствената ѝ щерка не се знае абсолютно нищо, включително дали двамата продължават да делят едно брачно ложе. Наследничката им Елена е възпитаничка на Американския колеж в София, а после продължи образованието и живота си в Англия.

Cинoптичкaтa хaрecвaлa зeтя и oдoбрявaлa връзкaтa им. Вce oщe нe се чувcтвaлa oбaчe гoтoвa дa cтaнe бaбa, а за капак продължава упoритo да криe гoдинитe cи. Eдвa нacкoрo cтaнa яcнo, чe тя e рoдeнa прeз лятoтo нa 1966 и вече е в отбора на 55-годишните. Зaрaди кoнкурeнциятa oт млaди и aтрaктивни мoмичeтa в брaншa Бaлинcкa ce пoдлaгaлa пocтoяннo нa кaкви ли нe прoцeдури, зa дa нe им oтcтъпвa пo външeн вид. Именно заради враждите с напористите млади амбиции в прогнозата за времето тя напусна и дългогодишната си месторабота в Би Ти Ви и се присъедини към екипа на БНТ, където колективът е в по-зряла възраст, пише "Ретро".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Ехххх

Ехххх

17.01.2022 | 15:06

Злобни жалки твари...... И при вас няма да легне никой...един ден и вие ще остареете .... А то от злобата ви, може и сега никой да не ляга до вас !!!!!

Отговори
36 4
123456

123456

17.01.2022 | 13:15

Дели брачно ложе с котарака си. То туй нещо умряло в кожата си. Кой ще си легне до нея?

Отговори
6 40

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?