49

Сватбар по неволя: Киану Рийвс ориса непознати младоженци СНИМКИ

Младоженци получиха неочаквана изненада в деня на сватбата си. Не кой да е, а самата звезда Киану Рийвс се появи като гост на приема им.

Джеймс и Ники Роуднайт се оженили миналия уикенд пред семейство и приятели в хотел в Нортхемптъншир, Обединеното кралство.

Случайно актьорът от екшъна „Джон Уик“ отседнал там същия ден. В интервю за Newsweek Ники обяснява, че съпругът й е видял Рийвс в бара на хотела и е казал на актьора, че току-що се е оженил. Джеймс поканил Киану да дойде и да изпие по едно с останалите от сватбеното тържество, а звездата от „Матрицата“ отговорил, че ще дойде по-късно вечерта.

„Той беше много приятелски настроен и каза, че ще го направи по-късно“, каза Ники.

„Не знаехме дали ще го направи или не, но беше страхотно, че съпругът ми беше говорил с него!“ 

Един час по-късно служител на хотела информира булката, че „много специален гост“ е отвън и иска да говори с нея. Когато излиза навън, тя е посрещната от самия Киану Рийвс. Ники предложил на звездата едно питие, но той отказва, като споделя, че току-що е имал дълъг полет и няма да остане дълго.

„Той беше толкова мил и дружелюбен и ни поздрави за нашата сватба“, разказа булката.

„Той беше достатъчно любезен да направи няколко снимки и нашият сватбен фотограф също успя да улови някои! След това отдели време да говори с някои от нашите гости и направи още снимки!“ 

След изненадващото посещение Ники сподели във Facebook снимка на младоженците, позиращи с Рийвс.

„Да, това е Киану Рийвс на нашата сватба“, озаглави тя публикацията. 

Една от шокираните гостенки на сватбата също се снима с актьора и публикува усмихнатото изображение в Twitter. „Един от най-старите ми приятели се ожени днес и Киану Рийвс се появи да ме поздрави“, написа тя. „Супер мил човек и огромни поздравления за моята скъпа Ники и нейния съпруг Джеймс!“.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?