4232

Сватба през крив макарон! Сашо Кадиев остава ерген, Катето отряза новата...

Факт е, че Катето е много близка с първата жена на сина си и досега не е споделяла мнение и снимки с новата му

 

Актрисата Катето Евро изглежда никак не е съгласна с решението на сина си Сашо Кадиев да сключи брак с новата си жена Ивелина Чоева и го изрази гласно в национален ефир. 

Звездата от "Оркестър без име" бе силно попарена от думите на сина си, който й напомни на колко години е и че няма да е вечно жива. А това пък я накара да признае нещо, което силно я е наранило и използва национална медия да се оплаче. 

 


"Защо ти трябваше да се жениш, при положение, че майката си е майка. При жива майка да се жениш...", изсъска забавната актриса по време на играта си в 'Кой да знае", която води Кадиев. 

"Твоята лична карта е безсрочна и аз си позволих да се оженя", накара я да се замисли той. 

Но пък Катето, с типичното си чувство за хумор, се ожали, че от общината са й извадили безсрочна лична карта. 

"Да, издадоха ми безсрочна лична карта. Те ме отписаха в общината. Пише "безсрочна", един вид "тя ще мре, няма да й слагаме дати", каза тя. Актьорът Христо Пъдев се опита да й се подмаже с думите: "Ти си вечна, затова", но на актрисата не й минават тези номера.

Факт е, че Катето е много близка с първата жена на сина си и досега не е споделяла мнение и снимки с новата му. В началото знаем, че въобще не е била съгласна с решението на сина си, но лятото той ще вдига сватба на морето, където би трябвало да се появи и самата актриса. Но доколко отношенията й с новата снаха са приемливи, само те си знаят, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?