46

Сватба е! Алекс Сърчаджиева и дъщеря й оставиха феновете с отворена уста

Изненадваща звездна поява направиха Алекс Сърчаджиева и порасналата й дъщеря София. Двете красавици присъстваха на сватбата на Калина Крумова и Боби Турбото. София, която беше и шаферка, събра десетки комплименти в мрежата, а мнозина отбелязват поразителната й прилика с нейната покойна баба Пепа Николова.

От снимките на булката в социалната медия пък става ясно, че младоженците са сменили тоалетите си за гражданския брак и за церемонията в църквата и в ресторанта. На едните кадри Боби е в черен костюм, а на другите носи костюм в наситено син цвят.

Калина пък носи първо елегантна рокля с по-къса дължина и с голи рамене, а за църквата е в ефирна рокля от дантела с презрамки и дълъг воал.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Биби

Биби

22.09.2022 | 19:27

Много е красива Алекс, но няма финно елегантно държание, а по - скоро малко кръчмарско и на моменти има много груб не цивилизован език. Пепа /Бог да я прости/, беше така, от майка си го има. Ето и за това не я вземат на сериозно.

Отговори
14 8
Асан

Асан

22.09.2022 | 12:24

Kurvi zbogom

Отговори
12 19
Алито от София

Алито от София

22.09.2022 | 08:43

Ами не е лошо детето, ама Алекс дали си намери вече някой да успокоява сексоалният и нагон, що оня пияница само я тормозише и по цял ден стоеше у гаража, кой мине да се черпят

Отговори
19 27
Анмари

Анмари

22.09.2022 | 08:00

Какво ни я навирате нон стоп тази. Някой ви плаща да пишете за нея. Сега пък и отрочето ѝ ще пласиране в пространството. Уж изнемогваше. Колко пари струва роклето на детето. Я стига сте я правили известна. Гола вода е.

Отговори
28 34

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?