71

Свършва ли ерата "Рачков"? И Мария Игнатова не го иска...

Водещата от "Един за друг" поля със студена вода мераците на комика

 

Димитър Рачков за пореден път си проси Маги Халваджиян да му бие шута. Това естествено се случи по време на последния лайф на "Като две капки вода". 

Водещият реши да отприщи монолога си във връзка със закачка с Веселин Маринов, което обаче принуди служителите в апаратната да му припомнят в ухото, че губи ценно ефирно време. 

Това по никакъв начин не се отрази на своенравния комик, който на свой ред започна да заплашва пред камерите:

"Казват ми в ухото по слушалката, че съм уволнен. Ама, има и други формати, бе! Е, Мария ще ме вземе в "Един за друг", изтърси Рачков, гледайки към бившата си половинка в живота Мария Игнатова, която бе част от публиката на предаването в понеделник вечер.

Това обаче я стъписа и тя през усмивка започна да клати отрицателно глава. За да подсили ефекта от негодуванието си, тя дори размаха пръст, с който да докаже, че е категорично против подобно действие и да полее със студена вода мераците на комика.

Тя не бе единствената, която бе в шок от думите на Рачков. Колегата му Герасим Георгиев - Геро реагира слисано: "Мария?! Тебе?!", каза той, поглеждайки учудено колегата си, но друга реплика не последва, пише show.blitz.bg.

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?