71

Свърши хубавото време в bTV: Деси и Сашо се захапаха пред зрителите

Водещите на „Преди обед” по bTV Десислава Стоянова и Александър Кадиев отново влязоха в остро противоречие в ефир. Поводът беше поредна новина за жена, която е превърнала излизането съблечена на терена на спортни събития в основно свое занимание.

Деси категорично заяви, че е против това хора да трупат почитатели по подобен начин и да осребряват славата си чрез социалните мрежи.

„Това са самоцелни глупости и провокации, да не използвам друга дума”, категорична беше водещата.

Сашо Кадиев обаче ѝ опонира с интересен аргумент. Според него разголването пред хиляди хора може да се приеме и като проява на смелост.

„Има хора, които в съвремието ни нямат увереност да влязат в магазина”, коментира актьорът. Стоянова обаче много се подразни от това подобни прояви да се определят като „смелост”.

„Това е като онези хора, които знаят, че не могат да пеят, но пускат изпълненията си в социалните мрежи. Никой не им е забранил да си пеят в банята или вкъщи”, коментира водещата.

Кадиев обаче продължи да настоява, че себеизявата не бива да се ограничава, защото за много хора големият проблем е точно липсата на реализация на личността им.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Чикибой

Чикибой

01.06.2022 | 06:02

На кадията му лапайте бургията. кво мрънкате бе плазмодии? Кът не го харесвате, сменяте канала.

Отговори
6 11
Кочо

Кочо

31.05.2022 | 22:27

Кадията няма да го махнат.Хикимян е безсилен...защото си тръгва и той.

Отговори
10 4
Тези

Тези

31.05.2022 | 18:07

Крайно време е да бъдат сменени . Да измислят ново предаване с нови водещи. Не че ги гледам такива предавания са като списания за хора който се интересуват само от мода и дрешки и тъпа музика .И други подобни и глупости.

Отговори
23 4
Хаджикадиев

Хаджикадиев

31.05.2022 | 14:22

Няма ли най- после БТВ да ни СПАСИ от глупоста на този измислен артист и водещ. Заради Кадиев и майка му вече НЕ гледаме БТВ с тяхно участие....отврат са и двамата...

Отговори
70 8

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?