71

Сузанита смая всички с решението си: Вижте къде ще роди СНИМКИ

Скандалната млада певица Сузанита, която наскоро обяви, че ще става майка, вече е взела решение и къде ще ражда детето си. Изненадата е голяма, защото това няма да е родната й България. 

Дъщерята на известния изпълнител Орхан Мурад, с когото от месеци не са в добри отношения и даже не си говорят, е избрала Финландия, където и понастоящем живее с половинката си - шампионът по хвърляне на копие Марк Славов. Според двойката там условията са по-добри, както и здравните заведения.

"Ти ме направи по-добър човек, аз ще те направя баща! Обичам ви!", с това послание и снимка с вече наедрялото си коремче 19-годишната певица по-рано обяви, че очаква първородната си рожба.

"Няма по-хубаво нещо от това да разбера, че ще ставам баба за втори път. Честито на всички ни. Благодаря за щастието", написа майка й Шенай, която в момента работи в Германия.

Тя и баща Орхан, са разделени, не поддържат връзка, а след сватбата, която той вдигна месеци след раздялата им, Шенай категорично отказва да говори с него, било и по повод наследниците, пише "Галерия".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Голям праз

Голям праз

11.06.2022 | 16:17

Какво ще роди ? След тези "бели"изцепки??? Камила сигурно?двугърба!!!

Отговори
2 0
Голям праз

Голям праз

11.06.2022 | 16:16

На кой му хубаво за това изпечено нар.команско к.у.рве??? Отвратителна е и тя и майка й!

Отговори
2 0
Анти чалга

Анти чалга

11.06.2022 | 14:58

Аз помислих ,че ще роди в чалгария . Че там се разда най лесно и приемат татуирани чалгари.

Отговори
4 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?