2374

Сузанита разкри пола на бебето, Орхан Мурад нехае ВИДЕО

Скандалната Сузанита хвърли голяма бомба с новината, че е бременна. Щерката на Орхан Мурад показа огромния корем и кой е бъдещият татко. 

 

Известната със скандалните си прояви Сузанита направи парти, на което да обяви какъв пол ще бъде първото й дете. Новината беше изненада и самата нея, тъй като предварително е заявила пред лекарите, че не иска да знае. 

Сузанита ще има момче, става ясно от клипчето в социалните мрежи. На кадрите се вижда торта със син крем и конфети в същия цвят, което е сигурен знак за бебе от мъжки пол. А от реакцията на бъдещите родители съдим, че са се надявали на тази новина. 

 

Сузанита заченала веднага след като бе изписана от клиника за наркомани и е решила, че появата на едно бебе ще й помогне в този труден момент. 

Баща й Орхан Мурад по никакъв начин не е отбелязал факта, че ще става дядо. Говори се, че е скаран със Сузанита и въобще не я поглежда. Бившата му съпруга Шенай я настроила срещу него и към момента те не поддържат никаква връзка. Вместо това той реши да се ожени преди броени дни, за да не бъде сам, след като най-любимите му същества го зарязаха по време на пандемията, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Содом

Содом

04.06.2022 | 19:22

Чалгари и чалга не понасям и не харесвам не се интересувам от чалгопитеци и тяхните павета и родители . Този да си стяга павето и да и забрани да се показва .

Отговори
1 0
Даже

Даже

04.06.2022 | 00:01

закъснея, циганите раждат по-рано. Ужас, още едно идиотче ще се появи на света. Такива не бива да се размножават.

Отговори
2 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?