Следвайте ни

Супер луна ще донесе големи промени на 3 зодии

viber icon

 С толкова много планетни действия, които се извършват в рамките на променливите знаци на зодиака, можете да сте сигурни, че всеки роден под тези знаци ще усети ефектите на затъмнението по по-грандиозен начин, пише struma.bg. Прочетете, за да разберете дали сте един от зодиите, на които пълнолунието в Стрелец през май 2021 г. ще повлияе най-много и за какво да внимавате, ако е така.

Близнаци

Цикълът на затъмнението 2021 осветява оста на връзката ви, Близнаци, и това затъмнение на суперлуна се провежда специално във вашия дом на партньорства. Това означава, че основните кулминации, заключения или промени вероятно ще засегнат любовния ви живот сега и ще достигнете значителна повратна точка в най-близките си отношения. Това може да е моментът да изведете ангажимента си към някого на ново ниво на сериозност или може да означава, че определена връзка достига своя срок на валидност и е време да я прекратите.

Дева

Това затъмнение разтърсва нещата във вашия свръхчувствителен дом и семейство, Дева, което изважда на повърхността всякакви скрити чувства и спомени. Въпреки че хаосът при пълнолуние може да се прояви чрез вкарване на някаква драма във вашия живот или семейно звено, това може да се случи и по-тихо – така че обърнете фокуса си навътре и прекарайте известно време, успокоявайки нуждаещата се и сантиментална ваша страна.

Стрелец

Тъй като суперлуната на Май се случва във вашия дом на личността и егото, ще почувствате, че прожекторът на затъмнението свети директно върху вас, Стрелец. През тази година претърпявате някои дълбоки лични промени и тази луна е повратен момент  във вашия път към самооткриване. Затова, вместо да се разсейвате с партита, взаимоотношения и външна стимулация, опитайте се да позволите на вашата еволюция да се развие без никаква намеса.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?