Следвайте ни

Супер ден за повечето зодии, една е с лош късмет

viber icon

Добро утро с хороскопа на "Марица". Изпийте кафето на спокойствие и планирайте деня. Важното е да сме здрави!

 

ОВЕН

Денят обещава приятни срещи и интересни разговори. Ще се разбирате дори с хора, с които трудно намирате общ език. Мнозина от вас ще имат шанс да успеят във важни дела, свързани с работа и финанси. Добри новини, които засягат не само вас, но и близките ви, ще променят плановете ви за вечерта. 

 

ТЕЛЕЦ

Днес повече ще мечтаете, отколкото ще действате. Това обаче, не е толкова лошо – богатата ви фантазия няма да ви попречи да се възползвате от откритите възможности. Ще получите подкрепа от хора, знаещи и можещи много, но отстоявайте своята позиция и не правете отстъпки, които не ви харесват.

 

БЛИЗНАЦИ

Ще имате успехи не само заради подкрепата на звездите. Вашата настойчивост, трудолюбие, знание и опит ще помогнат доста повече. Внимавайте на кого се доверявате и какво споделяте. Не всички хора около вас са доброжелателни. Бъдете търпеливи и избягвайте конфликти.

 

РАК

Денят ще ви радва с приятни изненади и добри новини. Срещи с хора, с които не сте комуникирали отдавна ще се окажат ползотворни. Добре ще се справяте деловите въпроси, макар че това може да ви отнеме повече време от обичайното. Денят е подходящ за финансови сделки.

 

ЛЪВ

Преценете добре силите си. Способни сте на много, но малко помощ няма да ви попречи. Така ще бъде по-лесно да достигнете целите си. Отлично ще се разбирате с хората. Навреме ще получите и малки парични постъпления, които ще ви позволят да направите точните покупки.

 

ДЕВА

Днес не трябва да бързате. Малки трудности ще ви съпътстват през целия ден, но това не трябва да се отразява на позитивизма ви. Ако сте достатъчно настойчиви и трудолюбиви ще се справите без особени усилия. Дори ще успеете да решите някои домашни проблеми. Времето е подходящо за по-големи покупки.

 

ВЕЗНИ


Хубав ден. Ще ви хареса не толкова, че ще има някакви важни събития, колкото това, че нищо няма да ви огорчи и ще запазите доброто си настроение през целия ден. Работата върви добре благодарение на вашата интуиция. Вечерта ще е щедра на приятни изненади, както и на нови проекти.

 

СКОРПИОН

Отличен ден в професионалната сфера. Подходящ за решения на организационни и административни въпроси, за оформяне на документи и за обсъждане на работни проблеми. Деловитостта ви няма да намали вашето обаяние. Ще свършите много полезна работа, но не забравяйте и почивките.

 

СТРЕЛЕЦ 

Имате възможност да се покажете в най-добрата си страна, да спечелите разположението на околните и да заслужите уважението на влиятелни хора. И за всичко това няма да се иска много – достатъчно е да бъдете себе си и да се държите естествено. Бъдете търпеливи и конструктивни.

 

КОЗИРОГ

Денят ще бъде по-скоро лежерен, отколкото работен и не трябва да имате големи очаквания относно нещата, които ще свършите. Ще бъдете спокойни и в отлично настроение. Никой и нищо не ще ви извади от равновесие, да ви застави да нервничите и да се тревожите.

 

ВОДОЛЕЙ

Лек, ползотворен и хармоничен ден. За да постигнете успех, няма да има нужда от големи усилия, достатъчно е да правите това, което считате за необходимо. Деловата ви интуиция безгрешно ще избира добрите перспективи. Не бъдете прекалено доверчиви – проверявайте информацията.

 

РИБИ

Очаква ви един по скоро неприятен ден. Изнервени сте и доста често ще се опитвате да налагате мнението си, с което ще предизвикате конфликти. Ако се откажете от неоправданото съперничество и чувството ви за превъзходство, ще намалите напрежението между вас и околните ви.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай