49

Суета или страх от старостта? Ирина на Иван си крие годините, лъсна на плажа с...

Ирина Тенчева демонстрира нездравословна суета и очевиден страх от остаряването, което си личи от факта, че крие годините си и се притеснява да се появи по-неглиже сред хора.

Дори когато е на плаж, жената на продуцента Иван Христов държи да изглежда като грандама и не пропуска да сложи червило. Това се вижда от серия снимки, които блондинката пуска в социалните мрежи.

От тях става ясно, че тя, освен да пийва край вълните – кога кафе, кога нещо по-силно, слага яркочервено червило, което отдалече бие на очи. Така, ако някой папарак случайно я щракне за жълтата преса, ще стане ясно, че най-добрата майка е и много стилна дама. А в случай, че не я щракнат, Ирина се грижи сама да се снима и да показва на феновете си как трябва да изглежда на плажа една жена, която държи на себе си, пише hotarena.net.

Най-новата снимка на блондинката е с чаша кафе. Тя я коментира с думите „Кафе с гледка”. Не е ясно дали гледката включва само пясък, скали и вода, или има и нещо още по-любопитно на плажа, с което Тенчева плакне очи.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?