71

Стрес във „Фермата“: Палави бръмчалки налазиха Ангел

Ангел си тръгна рано-рано от шоуото, но намери утеха в прегръдките на едни от най-желаните жени у нас. Плеймейтката Жанета Осипова теши бизнесмена с безброй прегръдки. Осипова е надянала черен потник, а пищните й форми още малко ще изскочат от пазвата.

Към нея се присъедини друга участничка от предишен сезон на риалитито. Силиконката Антония разведрява мачото. Пищната брюнетка, която бе считана за секссимвол на „Фермата“ преди две години, потанцува и оправи настроението на Ангел.

Това се случи на специален купон, на който присъстват няколко от участниците в сезон 6 на „Фермата“. Освен знойните бръмчалки жива музика повдига настроението на Ангел.

Бизнесменът бе буквално нокаутиран от съперника си Серафим. Според някои фенове на предаването загубата на Ангел е била нагласена. В същото време стана ясно, че 43-годишният мъж е открил най-накрая така чаканата любов, писа „България Днес“.

Бизнесменът признава, че има чувства към друга участничка – Камелия. Красивата хандбалистка е пленила Ангел и той се оправда с нея за загубата си на арената. „По време на дуела нямах концентрация, не виждах друго освен Камелия. Може би пък е било благоприятно да изляза точно в този момент. Да си влюбен, не е страшно. Преди време мислех, че любовта е само за 17-годишните. Търся я тази любов, а защо не ме спохожда. Надявам се любовта ни да е споделена“, добави Ангел.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?