71

Стрес в "Игри на волята"! Джаферович ги изправи на нокти със страховито признание

Не само Жени Джаферович, но и съпругът на участничката в "Игри на волята" Ваня станал жертва на пареза на лицето. Това признава финалистката в предаването в интервю за списание "Ева".

"Когато се случи (около раждането на дъщеря ѝ, бел. ред.), не го приех фатално. Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едва на 22, изобщо не бях суетна, не мислех за себе си и „колко е зле“ състоянието ми. Към днешна дата виждам колко много ми се е отразило, но знам, че към онзи момент нямаше какво повече да направя за лечението си, за да не се сблъсквам днес с такива сериозни последствия", заяви Евгения, пише hotnews.bg.

"Миналата година Ваня също получи такава пареза, което е толкова минимално като шанс, че клони към невъзможното. Шеговито се наричаме сем. Фациалис. Радвам се, че неговото лечение премина успешно и днес няма и следа от парезата",заяви тя.

Тя е категорична, че много често е ставала обект на нападки за външността си. "Лицевата ми парализа е била обект на много коментари и критики. Лицето ми невинаги изразява мислите и емоциите ми. Нима има смисъл да отговарям на негативни коментари?! Била съм 47 кг в болница, в тежко състояние. Била съм и 80 кг. Надявам се само скоро у нас да утихне желанието за това отричане, мразене и старание да се нарани някого".


Тя отново говори и за двете си пластични операции. "Никога не съм ги криела. Те са две и са следствие на двете ми прекрасни дечица, родени секцио. Имах диастаза на коремната стена и много останала кожа след двете бременности. Направих си абдоминопластика и след това вазер липосукция. Сега имам страхотен корем!"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Дара

Дара

22.11.2022 | 09:26

Джаф вън

Отговори
1 0
Дара

Дара

22.11.2022 | 09:26

Джаферович олимпийски шампион по интриги....айде вън от игрите змейке...

Отговори
0 0
Цецо

Цецо

19.11.2022 | 18:44

Тази змия Джаферович дано скоро отпадне. Злобна и прок.ета жена. С този голям г.з тя е за друго предаване. Ще я харесат мана.ите в Ориента. Виктория може да свири на кавал с малката си уста, това е най-голямото и постижение. За нищо друго не става.

Отговори
3 0
Пак за

Пак за

19.11.2022 | 15:39

Някакви нейзвестни хора се пише.

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?