Следвайте ни

Стрес в bTV! Антон Хекимян на тръни, не могат да го познаят

viber icon

Рязка промяна в начина на живот на Антон Хекимян забелязват колегите му в bTV.  В желанието си да се изолира от коронавируса, водещият на "Тази сутрин" рязко е ограничил социалния си живот и не излиза от дома си, освен когато трябва да отиде на работа. Той води живот като на монах, пише ПИК.

Журналистът подхождал сериозно към заразата и отговорно не само към себе си, но и към колегите си в телевизията. Затова се лишил от редица удоволствия, които само допреди няколко месеца бяха обичайни за ежедневието му.

Хекимян започнал да води толкова отшелнически начин на живот, че в нюзрума на Би Ти Ви не можели да го познаят. След края на ефир, водещият грабвал якето си и хуквал обратно към дома си, откъдето не си подавал носа до ранните часове на следващия ден. Подготовката за следващото му предаване преминавала онлайн. Чрез модерните способи за комуникация екипът на сутрешния блок обсъждал темите и гостите си във виртуален видео чат.

Между студиото и апартамента си, 36-годишният Антон не смеел да се отбие дори до кварталната бакалия, за да си напазарува дребни хранителни продукти. По време на доброволния си домашен арест журналистът се хранел предимно от ресторантите, които предлагат опцията "Доставки по домовете". 

Срещите с приятели, приятелки и гаджета Тони тотално зачеркнал от списъка си със задача. Даже престанал да посещава и фитнес залата, която му е като втори дом и в която допреди пандемията тренираше по 3-4 пъти седмично. Журналистът обаче не се е запуснал и поддържал форма с домашен фитнес или кросове в близки до жилището му парк, предимно в късните часове, когато алеите са празни.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?