Следвайте ни

Стрелец сбъдва мечта, Телец да не плува срещу течението

viber icon

Овен Днес потърсете второ мнение по личен въпрос. Емоциите ви пречат да мислите трезво. Най-добре оставете чувствата да поутихнат преди да действате.

Телец Днес не плувайте срещу течението, но изберете по-конструктивни и по-незабележими за околните начини да влияете на ситуацията. Денят е благоприятен за всичко, което ви доближава до собствените ви идеали.

Близнаци Засилва се интуицията ви, заедно с това около вас се концентрират скрити фактори, може да се усеща нечие тайно влияние или интерес. Желателно е да ограничите контактите до минимум.

Рак Този ден може да бъде труден за общуване и преговори. Различни емоции, опасения, недоволство ще пречат на съвместната ви дейност с другите.

Лъв През този ден работата в уединение, въвеждането на ред, малко спорт ще ви помогнат да постигнете равновесие. Вечерта направете романтична изненада на половинката.

Дева От първия ден на новата седмица навлизате в интензивни промени. Вашите успехи в голяма степен ще се определят от щастливия случай.

Везни Днес е възможно да се разкъсвате между работата и дома си. Поставете служебните задължения на първо място. Няма да съжалявате.

Скорпион Този понеделник може да пристъпите към нови дела. Особено актуални са домашните занимания и участието в живота на близките. Животът изисква от вас отговорна позиция.

Стрелец Този понеделник информацията и контактите може да ви дойдат в повече. Всичко, за което мислите и мечтаете, сега е възможно да се реализира.

Козирог Този понеделник новини от далечно място може да предизвикат силни емоции и да ви накарат да преосмислите някои отношения, особено продължителните. Послушайте интуицията си.

Водолей Днес отделете максимално внимание на текущите дела. Колкото и да ви се иска да захвърлите всичко и да се занимавате с нещо по-приятно.

Риби През този ден дръжте в центъра на вниманието това, което ви е по силите да промените и да му повлияете. Останалото засега може да почака. Запазете някои идеи и особено критиката за себе си.

Източник: Actualno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?