Следвайте ни

Стрелец да си изпълни обещанието, Овен се впуска в приключение

viber icon

Овен Тази неделя ще ви предложат да се включите в приключение. Не му мислете много и действате смело и със самочувствие.

Телец Тази неделя ще имате възможността да се докажете като ценител на красотата. Опитайте се да демонстрирате, че може и да я създавате.

Близнаци През този ден не се чувствайте виновни или гузни за това, че искате да направите нещо за себе си. И вие имате право на свое собствено време.

Рак През този ден ще имате своите малки победи. Като ги съберете в едно, ще имате поводи много да се гордеете със себе си, а и да празнувате.

Лъв Това е ден, в който да се отречете от материалното, поне за няколко часа. Излезте на разходка - съзерцавайте, насладете се на тишината.

Дева През този ден ще имате много поводи за радост. Не търсете щастието в сложните неща. Те не са там, а съвсем близо до вас.

Везни През този ден ще може да се уверите в своята правота. Не споделяйте наблюдението си. Спечелете необходимия аванс пред другите.

Скорпион Днес няма да може да прокарате идеите си. Това не означава да ги изоставяте. Просто изчакайте по-удобен момент.

Стрелец През този ден не забравяйте ваше обещание. Това, че е дадено отдавна, не означава, че не трябва да бъде изпълнено.

Козирог Това е ден, в който ще имате възможността да погледнете на ситуацията с очите на другите. Запомнете добре, получената информация.

Водолей През този ден се посветете на себе си и вашите желания. Прекалено дълго време ги пренебрегвахте - време е да им обърнете внимание.

Риби Тази неделя ще спечелите нов приятел. На пръв поглед обикновена случка ще съдържа в себе си ресурс за незабравима история. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?