Следвайте ни

Стрелците да внимават за здравето си

viber icon

Овен

Едва ли ще успеете да се насладите на времето с хората около вас, затова е по-добре да се фокусирате върху лични задачи и проекти. Ще се появи ситуация, която може да ви постави в неудобно положение. Не се поддавайте на чувствата – запазете спокойствие и обективно мислене.

Телец

Работата ви през последните дни се увенчава успех. Това ще ви мотивира да поработите и днес, въпреки че е почивен ден. Не прекалявайте с ентусиазма си - отделете време и за почивка. Насладете се на хобито си. Излезте с приятели и се забавлявайте.

Близнаци

Обръщайте внимание на детайлите. Инстинкът ви води към нещо, но вие имате големи съмнения, относно успеха. Ще намерите отговора, ако се фокусирате само върху това. Отделете време за семейството си. Насладете се на спокойната вечер и приятната компания.

Рак

Не се доверявайте на желанието си да похарчите много пари днес. Добре е да сте по-внимателни с разходите си, защото финансовото ви състояние в момента е по-скоро нестабилно. Разсейте се с нещо – насладете се на хобито си. Пробвайте нещо ново – ще ви се отрази добре.

Лъв

Не се притеснявайте да бъдете себе си. Ще прекарате време с някой човек и искате да оставите добро впечатление. Ако мислите твърде много какво да кажете и как да се държите, ситуацията ще стане некомфортна за всички. Ще получите интересна новина.

Дева

Денят ви може да е претоварен, но не заради много задължения или отговорности. Ще се случват много неща около близките ви, за които те ще искат мнението и оценката ви. Всичко това ще ви натовари психически, Разходка в планината ще ви се отрази добре. 

Везни

Имали сте високи очаквания за определена ситуация, чийто резултат ви е разочаровал. Това може да развали настроението ви за деня, но само ако му позволите. Обърнете внимание на нещата, които ви доставят удоволствие. Излезте с приятели – предстои ви интересно запознанство.

Скорпион

Днес ще завършите проект, по който сте работили през последните седмици. Резултатът ще е задоволителен, което ще ви притесни. Отделете време за почивка и помислете по въпроса. Ако имате нужда от съвет, обърнете се към по-колмпетентни от вас.

Стрелец

Днес отделете повече време за здравето си – движете се повече, спазнавайте хранителен режим. Обърнете внимание на близките си. Напоследък сте твърде натоварени и не сте имали възможността да прекарате време с тях. Ще получите интересна информация, която не е добре да споделяте все още. 

Козирог

Имате много идеи, но не знаете коя да изпълните първо. Добре е днес да погледнете на тях в перспектива и да прецените коя е най-печеливша и приятна. Може да сте разсеяни – правете кратки и чести почивки, за да подредите мислите си. Обърнете внимание на половинката си.

Водолей

Днес е необходимо да направите някои компромиси – по този начин ще получите това, което искате без излишни конфликти. Погледнете ситуацията от различна гледна точка и предложете идеята си на околните. Ще намерите добро решение на проблема, което ще ви успокои. 

Риби

Напоследък околните създават излишно напрежение относно проект, по който само вие работите за развлечение. Не им обръщайте внимание – в случая най-голямо значение има какво мислите вие и как искате да изпълните задачата. Ще постигнете успех, но не се преуморявайте.

 

Коментари (1)

Милкова

Милкова

11.07.2020 | 13:55

Питам се, как става така, че задоволителен резултат на нов проект ще притесни човек!? (за скорпион)

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?