1553

Стрелците да проявят изобретателност, успешен ден за две зодии

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН 

Очаква ви натоварен ден, през който, ако не губите време в притеснения и се захванете веднага за работа, ще свършите всичко. Някои от вас може да изпитат леко напрежение при общуването с любим човек. Но всички недоразумения могат да бъдат избегнати, ако сте по-внимателни към тези, които са ви скъпи.

 

ТЕЛЕЦ 

Днес ще се наложи да решавате няколко проблема наведнъж. Това ще ви изнерви, но ще създадете основа за бъдещето или ще се заемете с нещо, което по-късно ще се окаже важно. Въздържайте се от посещение на многолюдни събития и шумни партита. Имате нужда от почивка.
 
БЛИЗНАЦИ

Днес ще подхождате реалистично към възникващите проблеми и няма да таите фалшиви надежди. Разумно ще преценявате ситуациите и възможностите си да се справяте с тях. Едва ли някой или нещо ще може да ви обърка. При общуването с близките са възможни напрегнати моменти, но сериозни проблеми няма да възникнат.
 

РАК

На много от вас днес ще се наложи да решават както работни, така и семейни проблеми. За да свършите всичко ще трябва да променяте плановете си в движение. Това може да ви изнерви и да се дразните от всякакви дреболии. Ако се справите с емоциите си, бързо ще разберете как да действате и ще избегнете конфликти.
 

ЛЪВ 

Възможни са разногласия с колеги, взаимни претенции и недоволства, което ще затрудни решаването на служебните проблеми. Важно ще е да избягвате конфликти. Вечерта ще ви зарадва с приятни изненади, а общуването с приятели ще ви донесе много положителни емоции.
 
ДЕВА 

Очаква ви напрегнат ден, през който ще ви се наложи да участвате в обсъждането на сложни и чувствителни въпроси. В такива случаи ще е изключително важно да не се поддавате на провокации и да запазите спокойствие. Това ще бъде достатъчно, за да бъде чуто вашето мнение.
 
ВЕЗНИ 

Денят няма да е от най-леките и настроението ви постоянно ще се променя. Повечето от вас трудно ще проявяват деликатност и разбиране, затова ще трябва да ограничат общуването си и да се опитат да избягват контакти с хора, които лесно ги изкарват от равновесие.
 

СКОРПИОН

Днес хората около вас може да се намесват в делата ви по-често от обикновено. Те ще правят това с най-добри намерения, но това ще ви дразни. До сериозни конфликти обаче няма да се стигне, защото бързо ще разберете как да насочите енергията им в правилната за вас посока.
 

СТРЕЛЕЦ 

Днес не всичко ще се получава по начина, по който сте очаквали, така че бъдете готови да проявите гъвкавост и креативност. Ако контролирате емоциите си, бързо ще се справите. Там, където става въпрос за пари, е по-добре да не бързате. Импулсивните покупки едва ли ще бъдат успешни.
 

КОЗИРОГ

Днес ще имате възможност да демонстрирате лидерските си качества, като решите важен проблем и предотвратите сериозен конфликт. Трябва да бъдат по-деликатни с любимите си хора. Възможно е те трудно да ви разберат. Но желанието да се намери компромис ще помогне да се справите с това.
 
ВОДОЛЕЙ 

Не трябва да очаквате сериозни затруднения днес, но все пак е по-добре да се опитате да избегнете неприятните разговори, които може да се породят от нерешен проблем. Добре е да се въздържате от спонтанни покупки, те едва ли ще бъдат успешни. Компанията на приятели ще ви се отрази добре.
 
РИБИ

Денят ще изисква повишено внимание в деловата комуникация. Опитайте се да не казвате твърде много и да не споделяте непотвърдена информация. Тези от вас, които се  занимават със самостоятелен бизнес, не трябва да сключват нови договори, без внимателно да проучат всички условия. 
 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?