1939

Страсти в "Ергенът": Евгени извъртя подъл номер на известен водещ, той полудя

Пианистът Евгени Генчев успя да събере доста противоречиви мнения и коментари за себе си, макар да се появи на екраните с "Ергенът" едва преди седмица

Николаос Цитиридист се ядоса много на главния герой в новото издание на “Ергенът”. В първото си шоу за новия сезон, рекламирано по bTV като голямото му завръщане, трябваше да има разговор с Евгени Генчев. След като цяла седмица вървеше анонс за ексклузивното “първо интервю с Ерегена”, в крайна сметка такова нямаше. Или по-точно имаше, но то не беше излъчено по изрично настояване на Евгени.

Бесният Цитиридис обясни ситуацията така:

“Дойде времето в годината, в което един човек в Турция раздава рози и после ми праща тука емоционално нестабилни жени. Аз обаче се пратих при него, при Ергена и си поговорихме за живота, за любовта, за локума! Беше красиво, беше истинско. Но когато се разделяхме, Ергенът ме помоли да не излъчваме нашия разговор, защото красивото било невидимо за очите. Така е! Ама не разбрах какво иска да ми каже, а той и не каза повече. Забелязали сте, нотите са му по-силни от думите… Музикант човек!”, заяви Николаос в шоуто си, като трудно прикриваше яростта си, пише vihrogon.bg.

В създалата се ситуация, не е ясно само кой измами зрителите – Цитиридис, екипът на “Ерегенът”, самия Евгени Генчев или цялата телевизия, която “зарибяваше” зрителите до скъсване с ексклузивния разговор, който не беше показан. Очевидно в bTV или цари хаос в отношенията между различните продуцентски екипи или просто никой не се интересува дали зрителите ще получат това, което им е обещано.

 

Снимки: bTV

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ама този ли е ергенчето? Аз го помислих за Кончита Вурст

Ама този ли е ергенчето? Аз го помислих за Кончита Вурст

26.02.2023 | 17:17

И че е една от участничките.

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?