71

Страсти, обрат и пари в живота на 3 зодии

ОВЕН

Не придавайте голямо значение на малките разногласия, които могат да възникнат сутринта. По това време не са изключени неприятни разговори, но те скоро ще бъдат забравени и няма да повлияят на отношенията ви. Важно е да не сте много критични и да се държите любезно.

ТЕЛЕЦ

Сутринта е добре да се занимавате с неща, които сте отлагали дълго време. С подкрепата на звездите ще успеете да се справите с тях.. Денят е подходящ за подреждане на задачите по важност, отърване от ненужното и поправка на повреденото. Не бъдете лекомислени по отношение на финансовите въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Не трябва да обсъждате важни въпроси, особено ако заради тях вече сте имали разногласия с околните. Ще бъде много по-приятно да говорите за по-дребните проблеми. Не са изключени добри новини за някой ваш роднина. Трябва да внимавате с парите. Избягвайте излишните харчове.

РАК

Не бързайте. Началото на деня няма да е подходящо за вземане на сериозни решения или заемане с важни дейности. Сутринта ще бъде трудно да намерите решение, което да удовлетворява всички. С течение на времето влиянието на положителните тенденции ще нараства. 

ЛЪВ

Има много неща, които искате да промените и това ще е по силите ви. Денят е подходящ за решителни действия. Ще се справите добре, с това което ви е затруднявало преди време. Лесно ще се разбирате с другите и ако искате да угодите на някого, няма да ви се налага да полагате усилия за това. 

ДЕВА

Днес трябва да ви води креативността. Смелите идеи, които ще се появят, със сигурност ще бъдат реализирани в близко бъдеще. Приятели и хора, които сте срещнали наскоро, ще се радват да ви помогнат с това. Получените пари ще ви позволя да организирате кратко романтично пътуване.

ВЕЗНИ

Не се нервирайте за дреболии сутринта. Важно е да се настроите оптимистично. Ако успеете, целият ден ще се окаже добър. Ще успеете да приключите неща, за които дълго време не ви е достигало и това няма да изисква сериозни усилия. Покана за среща ще обърка плановете ви.

СКОРПИОН

Не се опитвайте да направите всичко и не се притеснявайте, ако някои неща трябва да бъдат отложени. Денят ще мине добре, ако останете спокойни и не сте припряни. Не са изключени дребни трудности и недоразумения, но те няма да имат сериозни последици и скоро ще бъдат забравени.

СТРЕЛЕЦ

Този ден е най-подходящ за почивка. Можете да се разсеете от ангажиментите си и да възстановите силите си, като намерите интересна дейност. Ще бъде полезно да си спомните за старо хоби, което отново ще ви даде положителни емоции. Вероятни са неочаквани посещения на приятели.

КОЗИРОГ

Не водете дълги разговори с тези, които никога не са съгласни с вас. Не слушайте лоши съвети и не се поддавайте на провокации. Важните решения трябва да се опитвате да вземете самостоятелно. Това ще ви помогне да избегнете неприятни моменти. По-добре е да не бързате, когато става въпрос за пари.

ВОДОЛЕЙ

Денят е доста изморителен, но като цяло не е лош. Ще имате много работа, така че се опитайте да не губите време за дреболии. Трябва да започнете с нещо сериозно и важно. Ако имате нужда от помощ, може да я потърсите без притеснения. Втората половина на деня е подходяща за пътуване.

РИБИ

Няма нужда да бързате. Началото на деня няма да е подходящо за важни въпроси и сериозни разговори. Интуицията ще ви подскаже, кои могат да бъдат отложени. Ще бъде полезно да се вслушате в съветите на близки хора. Те ще ви помогнат да избегнете необмислени действия. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?