Следвайте ни

Страшни разкрития за бащата на Бритни Спиърс

viber icon

Бащата на Бритни Спиърс Джейми Спиърс започнал да прави коментари за теглото на дъщеря си и я наричал „к***а“  и „отвратителна майка“, още в първите дни, след като беше постановено той да контролира живота ѝ през 2008 г., пише „Дейли Мейл“ (Daily Mail), позовавайки се на семеен приятел.

Само няколко дни след второто излизане на Бритни от психиатрична болница, започнали и пренебрежителните коментари, споделя семейната приятелка Жаклин Бътчър пред The New Yorker.

Джейми, който тъкмо е бил определен за попечител на дъщеря си, вече планирал завръщането ѝ под светлините на прожекторите, започвайки с гостуване в хитово телевизионно предаване.

Бътчър била в офиса на Джейми, когато обсъждали участието. „Джейми каза: „скъпа“ и аз си помислих, че ще добави: „Обичаме те, но имаш нужда от помощ“. Но това, което той каза беше: „Дебела си. Татко ще те сложи на диета и ще ти наеме треньор и ти ще си върнеш формата“.

Джейми продължил: „Виждаш ли онзи телевизор там? Знаеш ли какво ще кажат след осем седмици? Там ще си ти и ще кажат: „Тя се завърна“.

През следващите седмици Джейми продължил да тормози Бритни.

„Той се завираше в лицето ѝ, слюнката му летеше, и ѝ крещеше, че е к***а и отвратителна майка“, добавя Бътчър.

Освен това на Бритни ѝ било казано, че може да вижда двете си деца, само ако сътрудничи на попечителството, казва Бътчър и си спомня разговор между певицата и майка ѝ Лин Спиърс. „Лин каза просто: „Подчинявай се на тате и ще те пусне да ги видиш“, разкрива Жаклин.

В крайна сметка Бритни наистина получава ограничен достъп до децата си, но баща ѝ започва да се отървава от всеки човек, с който дъщеря му е била близка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?