1939

Страшни изненади и катастрофални ситуации в "Черешката на тортата", ето кои са новите участници

Новата седмица в „Черешката на тортата“ идва с цветното присъствие на актрисата с емблематично чувство за хумор Мая Бежанска, писателката, разбила стените на мълчанието – Цветелина Цекова, актьорът, известен като Влади Въргала, момичето с музика в кръвта - DJane Monique и продуцентът, който си говори с киното на „ти“– Борислав Чучков.

Тон на забавлението и доброто настроение в новата седмица ще даде Мая Бежанска с неповторима концепция. Тя ще отведе гостите на пътешествие в миналото с вечеря в училищна столова.

Щафетата във вторник поема писателката, която създава разкази и за „Пощенска кутия за приказки“ – Цветелина Цекова. Тя ще посрещне гостите в уютния си дом, където ще приготви прости, но вкусни ястия.

Влади Карамфилов – Въргала ще посвети вечерята си в сряда на заемащата специално място в сърцето му Украйна, а двете му чаровни племенници ще помогнат за поднасянето на възможно най-автентично меню. По време на вечерята домакинът ще разкаже за семейството си в Украйна и защо професията на актьорите е отговорна и важна в тежки моменти.

В четвъртък DJane Monique, която обича да бъде различна и да преплита фолклор в музиката си, ще изненада гостите с автентични рецепти от родния си Северозапад.

Последният участник за седмицата ще бъде продуцентът Борислав Чучков. Той ще посрещне гостите в своя бохемски дом, в който гостите са винаги добре дошли. Ведрият домакин ще заложи изцяло на импровизацията в своята вечеря, която неминуемо ще доведе до проблеми и леки повреди.

Вижте какви изненади още ви очакват в „Черешката на тортата“ още в понеделник в 20:00 ч. по NOVA.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?