71

Страшна трагедия! Пам разкри ужасяващата причина да напусне "Ергенът"

Принудителното напускане на Пам Велидис от "Ергенът" предизвика множество коментари в социалните мрежи. Както вече стана ясно, лична трагедия е накарала колоритната участничка бързо да напусне романтичното риалити, в което иначе бе сред най-коментираните.

Броени дни, след като се случи всичко това, Пам бе гост в "Тази събота" по bTV, където сподели и какво точно се е случило в личния й живот, което толкова много да я разтърси.

Оказва се, че Пам е загубила най-близката си приятелка - момичето, което, всъщност, я е стимулирало да се яви в предаването. Есеистката сподели, че ако днес може да каже нещо на своята приятелка, това би било, че тя е най-хубавото нещо в приятелството, което някога ѝ се е случвало.

За съжаление Пам не е могла да се събере психически и да продължи адекватно участието си в шоуто след новината за нейната загуба, затова и решила да си тръгне. "Не защото нямаше да получа повече рози", поясни само тя. И прогнозира, че победителка в "Ергенът" ще бъде Елена, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Добре

Добре

23.04.2023 | 08:12

направи, че напусна, няма място в телевизията - твърде огромна е. Иначе предаването е помия, а продуцентите са за трепане.

Отговори
2 0
Milko Markov

Milko Markov

22.04.2023 | 14:25

Чудя се, има ли дъно въобще, българската лайняна, псевдожурналистика!?…Жалки, долни изроди, прехранващи се с мъката на хората!… Някой ден ще ви застигне и вас разплатата!!!Винаги има ВЪЗМЕЗДИЕ!

Отговори
1 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?