71

Страшна трагедия беляза Виктория: Красавицата разтърси мрежата с тези СНИМКИ

Песента е руска, защото майка ми беше рускиня (не украинка!), гласи поста на Виктория Джумпарова

 

Моделката Виктория Джумпарова, която наскоро преживя истински шок заради нагъл обир в дома си, разтърси последователите си в социалните мрежи с много трагична лична история, през която е минала, и продължава да минава, самата тя.

Днешният ден се оказа един от най-тъжните в живота й, а причината е - загубата на майка й.

"Днес е 5 март. За повечето хора - ден като ден. Но за мен този ден беше трагичен през далечната 1991 г., преди точно 33 години.. и всяка една година след това.. и промени живота ми завинаги. На този ден, едва на почти 5-годишна възраст, загубих майка си.. Тогава тя остана завинаги на 33 години.. Та, днес е нещо като 2 х 33. Никога досега не съм говорила за това, особено в социалните мрежи. Беше ми тежко, и сега ми е. Но тя заслужава да бъде споменавана по-често. Всяка майка го заслужава. И аз, вече като майка - го разбирам напълно. Понякога хората трябва да споделят повече, за да им олекне. А аз по принцип не съм от хората, които много споделят. Дъщеря ми е на 5 в момента.. Знам, и виждам колко много има нужда от мен.. тепърва и сега. И винаги се стремя да и давам това, което аз не получих.

 

На една от снимките е и баща ми. Той сам ме отгледа, и се опита да ми даде всичко необходимо, каквото и да му костваше.. Благодаря ти за всичко, татко! Благодаря ти, че ме отгледа, че ме направи човек, че ме възпита така, и че винаги ме подкрепяше! За съжаление, Господ ми прибра и него през 2019 г. Липсвате. Обичам ви. P.S. Песента е руска, защото майка ми беше рускиня (не украинка!), гласи поста на Виктория.

Под думите на моделката реакциите от страна на последователите й са много, още повече, че до този момент тя не беше споделяла никога за това, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Тая пък от

Тая пък от

06.03.2024 | 18:16

Къде я изкопахте .

Отговори
2 0
Колко УКРАЙНКИ останаха завинаги на 33 заради руската простотия?

Колко УКРАЙНКИ останаха завинаги на 33 заради руската простотия?

06.03.2024 | 17:50

Тъпо парче си. Изведнъж стана омразна на хиляди. НЕ заради майка ти, а за сравнението, което правиш. Явно генетичното ти блядство те прави получовек.

Отговори
3 1
rtyrty

rtyrty

06.03.2024 | 16:21

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това---- https://use.my/man

Отговори
0 1
Тоя термин

Тоя термин

06.03.2024 | 15:02

Тоя термин не е ли малко далеч от истината?

Отговори
0 0
Бог да я прости жената!

Бог да я прости жената!

06.03.2024 | 14:40

Само не можах да разбера, защо наблягаш с удивителна!, че "не била украинка"? Прочее, майката на Тимофей и Аничка Гайдаржи, и съпруга на Сергей Гайдаржи от Одеса я убиха руснаци с ирански дрон оня ден! Заедно с 4 месечното и бебе!!!!! Руснаци!!!!!!1

Отговори
11 1

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?