46
Следвайте ни

Страшна драма за Краси Радков, Станислава му поиска развод

viber icon

Истинска семейна драма раздира живота на Краси Радков заради неочаквания за него развод със съпругата му Станислава Ганчева. Наскоро тя го сюрпризирала с новината, че иска да се разделят, съобщава вестник “Галерия”. След цели 15 години брак това било последното нещо, което комикът очаквал да чуе от любимата си. Още повече, че нито веднъж не й е изневерил, дори в мислите си.Самият Краси Радков не спирал да търси подкрепа в колегите и приятелите си от “Шоуто на Слави” като отново и отново се питал какво е довело до тази развръзка.

“Тя беше единствената жена, моята жена. Работата, животът ми – всичко беше свързано с нея и семейството ни. Сякаш още не мога да приема истината и все си мисля, че сънувам. Не съм очаквал подобно решение от нея”, споделял актьорът пред аверите си. Оказа се, че Станислава Ганчева поискала двамата да се разделят като причината, която изтъкнала, е прекалената ангажираност на мъжа й. Тя от години молела Краси Радков да намали постоянната си заетост – не само в шоуто, но и в участията си извън него. Той обаче работел, за да вади пари.

Най-лошото за комика в момента е това, че любимата му съпруга се утешавала в прегръдките на доста по-млад от нея и известен актьор, пише “Галерия”. Двамата се сближили след новината за развода й, а аферата им буквално съсипала Радков. “Това е и една от причините Станислава да отслабне още повече. Тя винаги се е стремила към перфектна фигура като жената на Борис Солтарийски. А сега с новата си тръпка, иска да има мерки на модел. Какво ли обаче може да й даде някой друг, след като Краси й даде цялото си сърце”, коментират близки до двойката източници.

Слави Трифонов бил бесен за това, което Ганчева причинява на любимеца му и се опитвал да го разсейва по всякакъв начин. Дългия дори му забранил повече да говори с нея. И го посъветвал ако някой ден тя се върне с молба да я приеме обратно, директно да й покаже вратата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Омикрончо

Омикрончо

02.01.2022 | 12:37

Не знам дали е истина, но ако е - Краси, и ти си прав, и тя Е. Ако не си й обръщал достатъчно внимание, ест в един момент нещата ще ескалират и тя ще търси друг. От друга страна, тя би трябвало ако те обича истински, да каже проблема и да се разберете, не да сервира простотията като неприятна, меко казано, изненада...Цаката е да се споделя и да се разрешават проблемите взаимно, не всеки да си гледа рахатлъка и после като му бият дузпата, да се жалва от глупостта си..

Отговори
0 1
Бай Ганьо

Бай Ганьо

02.01.2022 | 07:01

Истината е една! Всички жени са к**ви и предатели! Тая пача заби нож не, а направо брадва на Краси Радков!

Отговори
8 5
Анонимен

Анонимен

02.01.2022 | 05:50

Като се прави на циркаджия това му се полага

Отговори
4 13
Пепи

Пепи

01.01.2022 | 23:08

Тази лигла без талант не става за нищо!Краси трябваше да я зареже отдавна, а не сега да му прави номера!

Отговори
21 0
Боги такежиев

Боги такежиев

01.01.2022 | 22:24

Краси, Краси.... за пари стана за посмешище с гладните си скечове, а сега духай на дългия за забрава от големите Рога които сам си нахлупи...

Отговори
3 13
Набора

Набора

01.01.2022 | 19:47

То си запреличал на гинеколог при Слави ,всяка вечер да ги гледаш тия балет майсторки .Си забравил , че имаш и други задължения в къщи освен заплатата де .

Отговори
13 5
Юли

Юли

01.01.2022 | 14:19

Тази жена не заслужава Краси! Макар че, истината винаги е по средата. Ако се захласва с балеринките. Знае ли човек!?

Отговори
26 8
Ми вземете с халваджян.

Ми вземете с халваджян.

01.01.2022 | 13:20

Ще сте си лика прилика

Отговори
7 14
Димитрова

Димитрова

01.01.2022 | 13:05

Глезена жена

Отговори
37 2
PASHEV  = YORDAN

PASHEV = YORDAN

01.01.2022 | 12:23

АКО СВЕТЪТ Е В ЧАС= ЩЕ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА ТОЧНО=ПОРАДИ ЖИВОТ НА ИЗУСТ= НЯМА ДА МОЖЕ ДА СИ ОТИДАТ ПАНДЕМИИТЕ АМА = НИКОГА ПОВЕЧЕ = НЯМА ОПРАВЯНЕ== ДО == 20 50 ГОДИНА

Отговори
2 15

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?